buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
GOAL: Simen Sveen (t.v.). som her feirer en scoring med Eirik Børresen i 2013-sesongen, er klar for spill i år.
FOTO: Rune Steen Hansen
 
- Usikker på hvor vi står
Storhamar 2 sesongdebuterer i helgen. Og det er mange nye ansikter i stallen.

Publisert: 06.okt.2017 19:03
Oppdatert: 06.okt.2017 19:03

Sist sesong ble Storhamar 2 kun slått av Tønsberg på tabellen, men Hamar-klubben valgte å takke nei til å spille kvalik til 1. divisjon.

Denne sesongen har laget som mål å rykke opp.

Men flere spillere er borte: Carl Oscar Bøe Andersen, Trygve Hillestad, Jonas Bjørgen Paulsen, Martin Lindstad, Dima Smirnov er blant spillerne man ikke finner på årets lagoppstilling.

Valera Smirnov, Nicklas Arnseth, Tobias Brustad er alle nye på laget, etter at de har gått gradene oppover i klubbens juniorsystem. I tillegg til at André Svarstad har gjort comeback. 

 - Jeg er usikker på hvor vi står nå. Vi har mistet mange gode og viktige spillere, men jeg ser fram mot å spille kamper igjen, sier Simen Sveen, som spilte finaler med Storhamars A-laget mot Stavanger Oilers våren 2015.

Han har ikke noe konkret mål for sesongen.

- Målet til laget er å rykke opp, men jeg er usikker. For meg er det viktigst å ha det moro med gutta, og så får det andre komme etter hvert. Men selvfølgelig spiller vi for å vinne, sier han.

Sveen ønsker også å rose Børre Østvang, lagets trener.

- Hadde ikke Børre vært med, hadde det ikke vært noe gøy. Han driver oss framover, og han gjør det på en god måte. Børre er utrolig viktig for oss, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat