buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
FÅTT TILLIT: Simen Løvhaug Hansen har fått mye istid de siste kampene, og har tatt godt vare på sjansen. FOTO: Fredrik Olastuen
 
– Veldig bra utvikling
Mot Sparta gnistret det skikkelig av Martin Gran igjen. Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen liker utviklingen til alle unggutta.

Publisert: 10.nov.2016 06:23
Oppdatert: 14.nov.2016 06:56

Sjur Robert Nilsen synes det er veldig moro at de unge spillerne viser seg fram og tar nye steg.

– De har veldig bra utvikling, sier Nilsen, som gledet seg over at Magnus Eikrem Haugen fikk debuten på A-landslaget mot Storbritannia i forrige uke.

– Magnus har mye av det en back skal ha. Han er en allroundback, som håndterer pucken bra, er bra på skøyter og har et godt skudd. Magnus er stor, men han må jobbe enda mer med det fysiske. Han må bli enda sterkere i beina, og jobbe videre med skøytegåinga. I tillegg må han ta ut de beste egenskapene sine enda mer, bli mer stabil. Det handler om å tro på seg sjøl. Jeg tror Magnus kan bli en fast landslagsback etter hvert, sier Sjur Robert Nilsen.

Simen Løvhaug Hansen og Anders Gulliksen spilte også landskamper i forrige uke – med U20-landslaget. Der fikk Løvhaug Hansen skryt av landslagstrener Tor Nilsen.

– Simen er spennende

– Simen er spennende. Her har vi en klok spiller med bra spilleforståelse. Han er flink til å posisjonere seg. Simen har greie grunnferdigheter, men må jobbe mer med fysikken. Da blir han raskere og vil orke mer, sier Sjur Robert Nilsen, som har brukt Løvhaug Hansen foran Patrik Bäärnhielm i de siste kampene.

– Per i dag er Simen foran, men jeg er imponert over Patrik. Han er proff, og gjør sitt beste hver eneste dag. Patrik er en veldig bra lagspiller, sier Storhamar-treneren, og fortsetter med Anders Gulliksen:

Kraft og skudd

– Anders er et fantastisk råprodukt. På sitt beste har han gjennombruddskraft, fart og et godt skudd. Han mister litt fokus av og til. Det jobber vi med. Anders tar steg hele tiden. Han og Martin Rønnild har veldig bra fysikk.

Mot Sparta markedsførte som nevnt Martin Gran seg skikkelig.

– Han er veldig god på skøyter. Det må han utnytte, slik han gjorde mot Sparta. Det er ingen tvil om at sjøltillit er viktig. Martin må også jobbe med fysikken, og få på seg mer muskler, sier Sjur Robert Nilsen, som avslutter med Jørgen Langdalen:

– Jørgen har også tatt steg. Han fikk en kneskade forrige sesong da han ble lånt ut til Ringerike, men er kommet tilbake, og er viktig defensivt. Han må jobbe med fysikken og skøytegåinga.

Storhamar møter Kongsvinger borte i kveld.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat