23. okt
Joey Tenute
 
– Vi kan ikke være fornøyde med ett poeng
Joey Tenute spilte en godkjent kamp mot Sparta og scoret 2-2-målet med seks minutter igjen av kampen. Han mener Storhamar fort kunne tatt med alle poengene hjem til Hamar.

Publisert: 07.des.2016 06:19
Oppdatert: 07.des.2016 06:19

– De har et godt lag og spilte godt. Jeg synes vi spilte to gode perioder. Den første og tredje var bra. Vi var dårlige i midtperioden. Det er positive ting å ta med seg, men jeg synes vi kunne dratt herfra med et bedre resultat, sier Tenute etter kampen.

– Noen ganger går det ikke slik du ser det for deg, men vi viste karakter, og vi kunne fort ha puttet hodene mellom beina og gitt opp, men vi holdt ut og vi må ta med oss noe positivt. Vi kan ikke være veldig fornøyd med bare ett poeng, forklarer Tenute, som fort kunne blitt matchvinner i sudden, men forsøkte å spille fri Hermansson i stedet for å skyte selv, da de kom to mot én.

- Jeg prøvde å dra ut keeper og backen deres og legge pucken til Hermansson, men det ble for trangt der, sukker Tenute.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke