16. jul
I GARNET: Magnus Hoff jubler, mens Patrik Bäärnhielm (t.h.) og Oskar Östlund (inne i målet) fortviler. Det ble en blytung kveld i Stavanger for Storhamar-gutta.FOTO: arve Hovelstuen Blystad
 
– Vi må jobbe med disiplinen
Kaptein Christian Larrivée mener manglende disiplin er den største utfordringen nå. Storhamar fikk kjørt seg skikkelig i DNB Arena tirsdag kveld.

Publisert: 18.jan.2017 06:40
Oppdatert: 18.jan.2017 07:54

Christian Larrivée tok 2-7-tapet tungt. Kapteinen likte ikke måten det kom på. Han mener de må jobbe seg tilbake, jobbe knallhardt, være ærlige, og stå sammen som et lag.

– Dette var veldig tøft. Vi mangler spillere, og noen spilte veldig mye her, men jeg vil ikke komme med noen unnskyldninger nå, sier Larrivée, og fortsetter:

mener de må lære

– Det er for dårlig disiplin som fører til for mange utvisningsminutter. Slik var det mot Frisk Asker også. Det må vi gjøre noe med, spesielt med tanke på sluttspillet. Vi kan ikke spille slik i sluttspillet. Da er vi sjanseløse. Vi må lære, og forbedre det. Utvisninger gjør at vi mister momentum, og det tar veldig mye energi, sier Christian Larrivée.

Storhamar-kapteinen forteller at det var tungt å jobbe så mye i egen sone.

– Det så lett ut for dem. Jeg følte at vi jobbet hardt, men vi tapte for mange dueller, og vi fikk dårlig betalt for all jobbingen. Det var flere unggutter som fikk sjansen i denne kampen. Dette er bra læring for dem. Det er synd at vi har og har hatt så mange skader og så mye sjukdom. Det må gjøres om på rekkene litt for mye, men vi skal komme tilbake. Nå skal det bli godt med et par dager av, sier Christian Larrivée.

Ut med Matchstraff

Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen mente at de gjorde det vanskelig for seg sjøl.

– Det ble noen unødvendige mål, dessverre. Vi tar for mange utvisninger, og det ble veldig tungt etter hvert, sier Sjur Robert Nilsen.

Hampus Gustafsson måtte gå i dusjen ganske tidlig i midtperioden etter noe som dommeren mente var spearing. Martin Rønnild pådro seg to pluss ti minutter for takling mot hodet. Det skjedde da Storhamar hadde en mann mer på isen.

Storhamar tok ledelsen i DNB Arena, men de fikk ikke lede så lenge. Stavanger-toget var nemlig ikke så mye forsinket denne gangen. De banket på etter hvert. Hjemmelaget kom tungt, trøkket til skikkelig i duellene, og skapte mange farligheter foran keeper Oskar Östlund. Storhamar-gutta slet med å henge med, og ble straffet knallhardt for feil.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke