22. aug
FORTSETTER: Christian Bull har signert en ny toårskontrakt med Storhamar.
 
Christian Bull forlenget kontrakten med Storhamar med to år
Christian Bull (20) fortsetter i Storhamar i minst to sesonger til.

Publisert: 03.mar.2017 08:51
Oppdatert: 03.mar.2017 08:52

Christian Bull  fikk først tilbud om en ettårskontrakt, men ønsket sjøl to sesonger til. Nå er det i boks. Det er sportssjef Sjur Rakstad-Larsen veldig godt fornøyd med.

- Han mente at Storhamar var klubben å være i for å utvikle seg enda mer. Han har et stort potensial. Jeg synes Christian har vært god. Han er god med puck, og har hele tiden en mening med det han gjør. I tillegg er han god på skøyter. Christian er en utrolig spennende spiller, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Christian Bull hadde en veldig bra sesong i Storhamar forrige sesong. Så gikk han til den allsvenske klubben Björklöven, før han returnerte til Hamar vest for kort tid siden. Bull spilte 37 kamper i Sverige. 

Sportssjef Rakstad-Larsen har nå disse spillerne klare for neste sesong: Oskar Östlund, Robert Hestmann, Lars Løkken Østli, Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm, Mikkel Søgaard, Jørgen Langdalen, Joakim Jensen, Martin Rønnild, Christian Larrivée, Lars Erik Hesbråten, Mikael Zettergren, Hampus Gustafsson, Joey Tenute, Christian Bull.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke