25. jun
GLEDER SEG: Fredrik Söderström synes stallen ser veldig spennende ut. Til venstre: Lars Erik Hesbråten.
Foto: Rune Steen Hansen
 
Fredrik Söderström vil utfordre Stavanger
Storhamar-trener Fredrik Söderström er veldig godt fornøyd med stallen. Han trigges av å utfordre Stavanger.

Publisert: 27.jun.2017 15:54
Oppdatert: 28.jun.2017 07:28

Storhamar-treneren fikk inn den siste backen tirsdag formiddag. Kanadiske Kodie Curran signerte på en ettårskontrakt.

– Da jeg bestemte meg for å ta jobben i Storhamar lå målsettingen der med en gang. Det å utfordre Oilers er en drivkraft for meg. De har vunnet de seks siste årene. Og så måtte vi ha et mannskap som gjør det mulig. Nå føler jeg at vi har det. Så må vi leve opp til krav og forventninger når det virkelig gjelder. Det siste er det viktigste. Jeg er opptatt av at vi skal våge å sette oss høye mål, og være tydelige på det, sier Fredrik Söderström.

Bra komponert

Svensken er spesielt godt fornøyd med komponeringen av stallen.

– Etter hvert må vi finne hvilke rollen som passer for hver enkelt spiller, og så er det å få en spillestil inn i ryggmargen. Dette er en prosess, som vil ta litt tid. Hver spiller må være stolt av å finne sin rolle etter hvert. Nå har vi unge spillere på veg opp, vi har eldre rutinerte spillere, vi har kreative spillere, og vi har gutter som ofrer seg og dekker skudd i undertall, sier Fredrik Söderström

Han er kjempefornøyd med at Patrick Thoresen signerte for gamleklubben, men han er like opptatt av helheten.

– Det holder ikke bare med Patrick. Alle må være med på dette. Nå er det stor konkurranse i troppen. Konkurranse er bra, men det skal ikke skape usikkerhet. Alle må ta det som en utfordring. Hvordan kan jeg påvirke min egen situasjon? Og så må de håndtere det på en bra måte, sier svensken, og fortsetter:

Utfordre de etablerte

– De etablerte spillerne må også levere, og det er jeg trygg på at de gjør. En spiller som Patrik har gjort det hele vegen. Men vi i trenerteamet må utfordre dem også. Vi må utvikle spillerne, og målet er at alle skal bli litt bedre, sier svensken, og legger til noe han mener er spesielt viktig:

– Klarer vi å få de nest beste spillerne litt bedre kan vi heve oss mye på vegen, sier Storhamar-treneren, som skryter av den jobben sportsutvalget har gjort de siste ukene.

– Vi har hatt en åpen og fin dialog rundt nye spillere.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke