22. aug
 
Nicholls tar Jensens plass
Fredrik Söderström planlegger å kjøre Josh Nicholls inn i rekka med Christian Larrivée og Robin Dahlstrøm.

Publisert: 25.nov.2017 13:04
Oppdatert: 25.nov.2017 13:42

- Det var optimalt å få Josh klar allerede nå. Da får vi inn en høyrefattet som kan gå rett inn og ta plassen til Joakim, sier Fredrik Söderström.

Det betyr at han utgjør rekke med Christian Larrivée og Robin Dahlstrøm.

Håper på Søgaard

Jensen sliter nemlig med en "gubbeskade", som Storhamar-treneren kaller det, og spiller ikke mot Frisk Asker. Lars Løkken Østli er også skadet.

- Når man passerer 30 år så vil kroppen si fra på en annen måte. Det er det som har skjedd med Jensen og Løkken Østli, forteller den svenske treneren.

- Rekker de kampene mot Stavanger og Sarpsborg neste uke?

- Jeg er mye, men ikke doktor. Vi håper selvsagt det. Skadene er ikke alvorlige.

LES OGSÅ: Edvartsen tatt ut til U20-VM

Phil Marinaccio er fremdeles utestengt etter taklingen fra Vålerenga-kampen, mens Emil Frøshaug heller ikke er aktuell for spill før om en stund. Derimot håper Söderström at Mikkel Søgaard rekker Frisk-kampen.

- Det er 50/50 om han spiller eller ikke. Han nærmer seg, sier han.

- Gleder meg

Josh Nicholls ble hentet til Storhamar for å produsere offensivt. Han ser fram imot å få Storhamar-debuten søndag.

- Jeg gleder meg! Det var tvilsomt at papirarbeidet skulle bli klart før helga, men veldig gledelig at det gikk i orden. Jeg kan nesten ikke vente med å komme i gang, sier Storhamars nye offensive brikke.

Han forteller om et par slitsomme dager med jet-lag etter reisen fra Kanada. Nå har han fått tre treningsøkter med sine nye lagkamerater og føler han har kommet fint inn i gruppen.

- Det er behagelig å komme til et lag som er inne i flytsonen og topper tabellen, men jeg ønsker å bidra for å gjøre laget enda bedre. Etter tre økter kjennes det bra, men det vil ta tid å vende seg til nytt lag og ny liga. Forhåpentligvis finner jeg toppnivået mitt raskt, sier han.

Siste Patrick-kamp

Neste uke reiser Patrick Thoresen til Russland og spill i KHL for SKA St. Petersburg. Han spiller dermed sin siste Storhamar-kamp, i hvert fall for denne gang, mot Frisk Asker.

LES OGSÅ: Har banket inn vinnermentalitet

- Vi trenger ikke bli sentimentale. Men kjenner jeg Patrick rett så vil han ikke reise herfra med en halvhjertet innsats i beina. Jeg er trygg på at han vil avslutte på en sterk måte, så kanskje lagkameratene hans ønsker å bidra til en fin avskjedskamp. At det er Patricks siste kamp med oss kan utløse ekstra energi, håper Söderström.

I HAs lørdagsutgave forteller Frisk Askers Anders Bastiansen at han ønsker å innlede en Storhamar-nedtur med å slå dem søndag.

- Jeg leste saken, og det er vel deres jobb å gi det et forsøk. Men jeg kan si dette; vi vil veldig gjerne også forlenge deres nedtur, sier Storhamar-treneren. Asker-laget har bare tatt to av 12 mulige poeng de siste ukene.

Storhamar - Frisk Asker kan du følge på h-a.no klokken 17.00 søndag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke