24. aug
Jubel: Lars Løkken Østli sendte CC amfi til himmels med sin 3-2 scoring.
Foto: Fredrik Olastuen
 
Storhamar avgjorde i sudden death
(Storhamar-Frisk Asker: 3-2 etter ekstraomganger) Lars Løkken Østli ble den store helten for Storhamar. Han hadde assist på 2-2 rett før slutt, før han banket inn 3-2 i overtiden.

Publisert: 01.des.2016 17:43
Oppdatert: 01.des.2016 22:04

Storhamar fikk en elendig start på kampen, og Victor Granholm fikk trampe inn i sonen, og satt pucken bak Oskar Östlund etter bare 1.52. Storhamar fortsatte å slite, og Frisk Asker var det beste laget gjennom perioden. Storhamar fikk tak i pucken de siste minuttene av perioden, men det ble ikke scoring for gultrøyene. 

I den andre periode åpnet Storhamar friskere, men klarte ikke å få til de store mulighetene. Gjennombruddet kom etter 27.13, da Jørgen Langdalen scoret på en retur fra Alexander Reichenberg og Martin Rønnild. Storhamar avsluttet perioden i 5 mot 3, uten at det hjalp for hjemmelaget. Dermed var Storhamar på skuddhold foran den siste perioden.

I den tredje perioden var det tett og jevnt. Det var bortelaget som skulle få overtaket, etter at Mats Henriksen sendte bortelaget foran 1-2 etter 52 minutter. Men Storhamar lot seg ikke knekke. Joey Tenute satte inn 2-2 fire minutter før slutt, etter at ett skudd fra Lars Løkken Østli hadde blitt reddet, og som sendte kampen til ekstraomganger. 

I ekstraomgangene ropte Frisk Askers stjernespiller Anders Bastiansen på utvisning foran Storhamars mål. Men da dommeren forble stille, satte Lars Løkken fart og banket pucken i krysset bak Niklas Dahlberg. Storhamar kunne juber.

Storhamars rekker: 

Oskar Östlund

1. femmer: Joonas Rönnberg, Erik de La Rose - Joakim Jensen, Martin Blakseth Huse, Mikael Zettergren

2. femmer: Lars Løkken Østli, Mikkel Søgaard - Daniel Hermansson, Joey Tenute, Eirik Skadsdammen

3. femmer: Magnus Eikrem Haugen, Simen Løvhaug Hansen - Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Martin Gran

4. rekke: Even Langdalen, Jørgen Langdalen, Simen Andre Edvardsen

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke