24. jun
Bom: Mikael Zettergren bommet på sitt straffeslag, men skryter av opphentingen. Foto: Anders Bakkerud Larsen
 
Zettergren roser moralen i laget
Fikk med seg et poeng etter sterk opphenting i tredje periode.

Publisert: 06.des.2016 18:24
Oppdatert: 06.des.2016 23:52

Mikael Zettergren ville gjerne ha seier på straffeslag, men var uansett meget fornøyd med moralen Storhamar viste i den tredje perioden.

- Vi har bygget selvtillit de siste ukene, og da har man litt flyt med returer og løse pucker. Sånn var det i dag, og det var synd det ikke holdt til flere poeng, sier han.

Svensken var fornøyd med gjennomføringen av den første perioden, og forteller om en god kampplan.

- Vi vet at Sparta liker å sette hardt press fra start. Vi skulle holde dem på utsiden, og det synes jeg vi lykkes godt med, sier svensken.

Storhamar slet med å etablere noe nevneverdig press i overtall, men Zettergren forteller at det jobbes med ukentlig.

- Forrige kamp var vi gode i overtall, men fikk ikke uttelling. I dag var vi langt svakere. Vi forsøkte å bytte litt på rekkene, men det satt ikke helt i dag. Det skal vi jobbe med inn mot neste kamp, slik vi gjør hver uke, sier han.

bom, bom, bom

Sudden death startet med overtall for Sparta, men tross noen gode forsøk ble det ingen uttelling. Storhamar hadde også sine muligheter, men ble litt for slurvete i avslutningsfasen. Dermed gikk kampen til straffeslag. Der bommet Mikael Zettergren, Joey Tenute og Alexander Reichenberg, og når Henrik Malmström scoret for Sparta ble det kun med et poeng tilbake til Hamar

Sterk opphenting

I tredje periode var det hjemmelaget som satte standarden. Graeme McCoremack satte inn 1-0 på en suser av et slagskudd. Da Patrick Bowim økte til 2-0 så det stygt ut for poeng, men Storhamar slo tilbake og satte inn en redusering ved Daniel Hermansson. Snaue to minutter senere var Hermansson på farten igjen, men denne gangen avverget Samuel Ward i Sparta-målet. Han kunne likevel ikke gjøre noe med returen som Joey Tenute dyttet inn i mål og sikret forlengning.

målløs andre periode

Den andre perioden var ganske lik den første. Sparta hadde noen farligheter i overtall, men Storhamar red av stormen. De gule og blå fikk også prøve seg fire minutter i overtall, men hadde store problemer med å etablere seg i offensiv sone. Nærmest scoring var Mikael Zettergren da han styrte en puck mot mål. Han forsøkte å pirke inn returen, men lyktes ikke. Skudd: 9-7

Avventende første periode

Den første perioden endte 0-0. Sparta var nærmest scoring da de fikk skikkelig snurr på Storhamar i overtall, men Oscar Östlund holdt unna. Storhamar hadde et par farligheter, men virket mest innstilt på å ivareta det defensive de første 20 minuttene. Skuddene endte 9-8 til hjemmelaget.

Storhamars lag:

Keeper: Oscar Östlund (Robert Hestmann)

1. rekke: Joonas Rönnberg, Erik de la Rose - Mikael Zettergren, Martin Blakseth Huse, Joakim Jensen

2. rekke: Mikkel Søgaard, Lars Løkken Østli - Eirik Skadsdammen, Joey Tenute, Daniel Hermansson

3. rekke: Patrik Bäärnhielm, Magnus Eikrem Haugen - Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Martin Gran

4. rekke: Even Langdalen, Jørgen Langdalen, Simen André Edvardsen 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke