15. des
TILBAKE: Alma Hasanic Grizovic er tilbake fra skade og spiller mot Sola i kvartfinalen søndag.
FOTO: ANDERS BAKKERUD LARSEN
 
Alma Hasanic Grizovic spiller kvartfinalen mot Sola
Storhamar-trener Arne Senstad er glad for å ha Alma Hasanic Grizovic tilbake. Han er imponert over profesjonaliteten til målvakten.

Publisert: 28.okt.2017 10.55
Oppdatert: 28.okt.2017 10.57

Alma Hasanic Grizovic har vært ute noen kamper etter at Storhamar-målvakten pådro seg en skade på landslagssamling med Montenegro. Målvakten har trent mye alternativt, og har prøvd seg på trening med resten av Storhamar-laget denne uka.

– Det ser bra ut for Alma, og hun er med til helga. Det er veldig gledelig, sier Senstad, og fortsetter:

– Jeg er imponert over Alma. Hun er veldig proff i alt hun gjør, og trener alltid litt ekstra. Det gir resultater. Alma er en ledertype, sammen med Heidi Løke, og vi trenger slike typer, spillere som går foran. Jeg har savnet det litt tidligere. Alma tar ordet i garderoben, er dedikert, gir av seg sjøl, og er nesten en dårligere taper enn treneren. Men det er aldri noe vondt. Hun bidrar med et positivt engasjement, og vil at vi skal bli gode sammen. Hun er et forbilde for de andre jentene, sammen med Heidi Løke, sier Arne Senstad.

Godt forberedt

Søndag er det kvartfinale i cupen mot Sola i Åsenhallen. Lagene møttes i den samme hallen i serieåpningen. Da vant Storhamar 31–25. I den kampen imponerte Elise Skinnehaugen med hele ni scoringer. Betina Riegelhuth ble kåret til Storhamars beste i den kampen, og banket inn sju mål. Toppscorer for Sola i den kampen var Alicja Lucyna Zacharska (7).

– Jeg er forberedt på tøff motstand. Sola har svingt litt i prestasjonene, men de har slått gode lag. Vi leder serien, men må være ydmyke hele vegen her, sier Storhamar-treneren, og fortsetter:

– Vi har jobbet bra i lengre tid nå, og vi har fått sjøltillit i troppen. Det hjelper selvfølgelig, men vi må treffe søndag, for dette blir helt sikkert en tøff kamp, sier Arne Senstad.

Vil til Oslo Spektrum

Storhamar-treneren føler at de er godt forberedt.

– Forberedelsene er gode. Jeg har sett mange timer på video, så de skal slite med å overraske oss, sier Arne Senstad.

– Hva betyr cupen for dere?

– Vi har aldri spilt i Oslo Spektrum, så vi gir alt hvert år for å klare det, sier Arne Senstad.

De andre kvartfinalene: Vipers – Fredrikstad, Skrim – Stabæk og Tertnes – Larvik. Finalen spilles i Oslo Spektrum 29. desember.


 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke