20. jun
AVVISER INTERESSE: Jacob Berglund har ikke blitt kontaktet av Storhamar.
 
Storhamar benekter Berglund-samtaler
Den siste tiden har det vært mange rykter om en mulig overgang for Jacob Berglund til Storhamar.

Publisert: 13.nov.2017 12:01
Oppdatert: 13.nov.2017 12:05

Malmö-gutten var enorm for de gule og blå i de to sesongene han tilbrakte i Hamar, men han har slitt voldsomt i den tyske toppserien i år.

– Jeg har ikke vært i kontakt med Jacob, annet enn at jeg traff ham da han var her på besøk, slik at jeg kunne få et ansikt på ham, sier Fredrik Söderström, som også er sportssjef i klubben.

– Så ingen i klubben har vært i kontakt med ham?

– Nei. Eller... jo, altså det finnes folk her som snakker med ham, for jeg vet at Hampus (Gustafsson) og andre her er god venn med ham. Men vi har ikke snakket med ham om en mulig overgang, nei, sier han.

Treneren bruker denne sesongen på å få oversikt over laget.

– Vi har et eldre lag. Klubben har gjort flere gode sesonger Aleksander Smirnov gjorde en kanongod jobb, før Sjur Robert også gjorde det bra i fjor. Han valgte å gå, og sånn sett har vi tatt over laget, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke