20. aug
HØYAKTUELL: Kjetil Martinsen (t.v), her i duell med Alexander Reichenberg under en kamp mot Manglerud i januar.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Berge: 90 prosent sikker på at Martinsen kommer
Kjetil Martinsen (24) kan bli Storhamar-spiller i løpet av det neste døgnet. Det bekrefter styreleder Njål Berge til HA-sporten.

Publisert: 16.mai.2017 17:46
Oppdatert: 16.mai.2017 19:15

Storhamar og NM-gullvinner Kjetil Martinsen har sittet i forhandlinger de siste dagene.

Nå tror Berge at Martinsen blir Storhamar-spiller.

- Kjetil har et stort ønske om å bli Storhamar-spiller, og vi kan tilby ham en offensiv senterrolle - som han virker svært interessert i. Vi har hatt gode samtaler, sier Berge til HA-sporten.

Les også: Blakseth Huse og Gran ferdige i Storhamar

- Hvor stor sjanse er det for at han signerer for dere?

- Jeg vil si 90 prosent. Men vi vet aldri om Stavanger kommer løpende med pengene sine, sier Berge, som tror Martinsen blir klar i løpet av kort tid. 

Etter det HA-sporten erfarer, skal partene være så godt som enige. 

Sportssjef og trener Fredrik Söderström virker å være veldig interessert i å hente Vålerenga-gutten - som ble norgesmester med Stavanger i april - til Storhamar.

- Jeg har vært i Sverige nå, og da har jeg ikke ønsket å ha for mye kontakt med de norske spillere, for det kan bli litt språkproblemer. Men han er en veldig interessant spiller, og han er en spiller som kommer som vinnende mentalitet etter det han har opplevd, og det er viktig, sier han. 

Også spillernes agent bekrefter at det har vært positive samtaler, og at Martinsen har takket nei til et tilbud fra andre eliteserieklubber. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke