23. okt
FERDIG: Anne Karin Bjørvik, her avbildet med trener Fredrik Söderström og Patrick Thoresen under sin første dag som daglig leder i Storhamar, er ferdig i klubben 31. mars 2019.
FOTO: BENDIK HAVDAL ERIKSEN
 
Bjørvik ferdig i Storhamar
Daglig leder i Storhamar, Anne Karin Bjørvik, har sagt opp stillingen sin.

Publisert: 29.des.2018 12:02
Oppdatert: 29.des.2018 12:02

Det er Storhamar som har gått ut på sine hjemmesider og informert om at Anne Karin Bjørvik har valgt å søke nye utfordringer, og har sin siste arbeidsdag 31. mars. 

Husker du? Bjørvik ny daglig leder

Da Bjørvik hadde sin første dag i klubben, 01.11.2017, sa hun følgende om jobben som sto foran henne: 

- Jeg er heldig som får lov til å komme til duk og dekket bord. Og med det mener jeg at ikke kommer til en klubb som har store økonomiske utfordringer, eller som har flere lik i lasten, sier hun og utdyper:

- Det er lagt i budsjettet vårt at det skal komme inn flere etter jul. Jeg er en del av en profesjonalisering i Storhamar. Og så er det opp til meg og styret å finne gode kandidater som kan gjøre oss mer profesjonelle, sier hun.

HA kommer tilbake med mer! 

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke