20. aug
SCORET TO: Eirik Børresen (t.v.), som her er i duell med Erik de la Rose, satte to pucker mot Frisk Asker.
 
Børresen herjet da Jimmy og Frisk fikk bank av Sparta
Hamar-gutten med to scoringer.

Publisert: 29.sep.2016 21:28
Oppdatert: 29.sep.2016 22:05

Samtlige kamper i den sjette runden av eliteserien i ishockey endte med borteseire. Torsdagens storkamp var mellom Frisk Asker og Sparta Sarpsborg, og det var gjestene som tok sin annen strake seier med 5-1.

Manglerud Star har vært en lei motstander for de fleste selv om seirene ikke har vært mange. Torsdag vant David Livingstones menn 3-2 borte mot Lørenskog.

På Jordal Amfi var det Lillehammer som var friskest og ledet 3-0 mot Vålerenga etter to perioder. Hjemmelaget reduserte to ganger, mens avgjørelsen kom i tomt bur. Det endte med 4-2 til gjestene.
Stjernen slet lenge med å finne nettmaskene mot bunnlaget Kongsvinger, men ledet 2-0 før vertene reduserte like før midtperioden var over.

I siste periode scoret gjestene tre mål og hjemmelaget ingen.

børresen-dobbel

I Asker sendte Torstein Nordrum Frisk i ledelsen, men Spartas Patrick Eriksson utlignet relativt kjapt. I midtperioden gjorde Eirik Børresen og Daniel Öhrn hvert sitt mål. I tredje periode herjet Håkon Stormli og Børresen med gjestene og scoret hvert sitt mål.

I Kongsvinger scoret Philip Rondahl, Markus Karlsson, Dan-Fredrik Nygård, Nicholas Jones og Joakim Hjelm målene for Stjernen, mens Timo Kuuhuvainen sto for vertenes trøstemål.
Johan Skiöld har herjet med motstanderne og sendte MS i ledelsen i Lørenskog Ishall. Olai Sveine Johannessen utlignet i 1. periode.

I midtperioden scoret Fredrik Jørgensen og Kjetil Martinsen for MS. I tredje periode reduserte Steffen Thoresen, men nærmere kom ikke Lørenskog poeng.

enga-tap

På Jordal Amfi var det altså Lillehammer for alle pengene i de to første periodene. Joackim Eidsæther gjorde 1-0 i 1. periode, mens Fredrik Dahl og Jacob Noer sto for midtperiodens mål.

Vålerenga og Tobias Lindström reduserte to ganger, men våknet for sent. Avgjørelsen kom fra Stephan Vigier i åpent mål.

Slik spilles den neste serierunden, lørdag: Lørenskog – Lillehammer, Sparta Sarp. – Storhamar, Stavanger – Kongsvinger og Stjernen – Vålerenga. Søndag: Manglerud Star – Frisk Asker. (©NTB)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke