buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
PÅ TRYNET: Eirik Skadsdammen blir effektivt stoppet av Vålerenga-spillerne Anders Braavold, Henric Nordin og Steffen Søberg. Storhamar tapte 0-3 på Jordal Amfi i går kveld.FOTO: Truls Hovelstuen Blystad
 
Bråstopp foran Vålerenga-målet
Eirik Skadsdammen prøvde, men ble effektivt lagt i isen. Vålerenga-keeper Steffen Søberg reddet med alle kroppsdeler, og dermed ble det en blytung kveld for Storhamar på Jordal Amfi.

Publisert: 11.okt.2016 22:35
Oppdatert: 12.okt.2016 08:04

Bildet sier mye om seansen på Jordal Amfi i går kveld.

– Vi visste at det ville bli tøft. Jeg synes vi gjør en grei bortekamp på Jordal, men Steffen Søberg var utrolig god. Vi hadde mer trafikk på mål, som vi har pratet om, men det hjalp ikke, dessverre. Vi må være enda mer kreative og tøffe, sier Eirik Skadsdammen, og fortsetter:

For enkle baklengs

– Vi ga dem to litt for enkle mål. Det andre målet skal jeg ta på meg. Det er min mann som scorer. I tillegg burde jeg scoret ett mål. Vi hjalp dem litt for mye da de scoret de to siste målene, sier Storhamar-veteranen.

Eirik Skadsdammen mener de må opp noen hakk i duellspillet.

– Vi er litt for snille, så vi må jobbe med duellspillet. Jeg kjente det da vi kom inn i Vålerenga-sonen. De var skikkelig på hogget i duellene, sier Skadsdammen.

Dårlige overtall

1. perioden var slurvete av begge lag. Storhamar fikk to muligheter i overtall, men begge forsøkene var veldig dårlige. Vålerenga var litt kvassere i fem mot fire – uten å score.

1-0-målet til hjemmelaget kom med en haug av spillere inne i målgården til Oskar Östlund. Thomas Olsen fikk pirket inn pucken helt nede ved stolpen. Storhamar hadde kun fire skudd på mål de første 20 effektive minuttene.

Sløste med sjansene

I midtperioden tok Storhamar over mye, og trøkket mer til i duellene. Overtallsspillet ble bedre også. Først hadde Hampus Gustafsson en store sjanse, før de gule og blå vasket fram en trippelsjanse ved Eirik Skadsdammen og Martin Blakseth Huse, men Søberg stengte målet.

I stedet fikk Tobias Lindström stå helt alene foran Oskar Östlund: 2–0. Der glapp Eirik Skadsdammen i markeringen. Like etterpå fikk Mathias Trygg nesten like god plass og tid: 3–0 til hjemmelaget.

Det ble et blytungt minutt for bortelaget.

Storhamar ga gass helt inn i denne kampen, men Steffen Søberg hadde helt tydelig bestemt seg for at han skulle ha med seg nullen hjem.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat