11. des
KLAR: Christian Bull bekrefter at han er klar for retur til Storhamar.
 
Bull returnerer til Storhamar
Christian Bull vender hjem til Storhamar.

Publisert: 31.jan.2017 17.13
Oppdatert: 31.jan.2017 17.29

Backen har blitt enig med Storhamar om en kontrakt som varer ut sesongen.

20-åringen forlot Storhamar til fordel for Björklöven etter forrige sesong, men vender nå tilbake til Hamar. 

- Det ble litt "kål" der, så Storhamar tok over kontrakten. Det er ut sesongen, og så skal vi snakke mer når jeg kommer til Hamar, sier Bull.

Vraket Sparta - valgte Storhamar

Det så ut til at backen kunne ende hos tirsdagens motstander Sparta. Björklöven og Østfold-klubben skal ha vært enige om en avtale, men Bull selv ønsket heller overgang til Hamar vest. 

- Det er ikke noe feil med Sparta, men jeg ønsket heller å spille for Storhamar. 

Han føler han etter hvert ble nødt til å se seg om etter alternativer, ettersom han ikke fikk like mye spilletid i den svenske klubben som han hadde sett for seg. 

- Det har gått veldig veldig dårlig og det har vært mye opp og ned. Det har vært tre trenere der denne sesongen, og så hentet de to nye backer nå. Jeg spurte treneren om å få et ærlig svar i forhold til om det var noen vits i at jeg var der, eller om det var bedre for meg å dra hjem og spille mer. Da ble det til at jeg dro hjem, forteller Bull.

Gleder seg

Nå gleder unggutten seg til å ikle seg den gule og blå drakta igjen.

- Det blir bra og jeg gleder meg veldig til det. Jeg kommer til Hamar mest sannsynlig på torsdag eller fredag, sier han.

Han håper han kan være klar til bortekampen mot Manglerud Star førstkommende søndag.

- Jeg håper det. 

For Bulls del har sesongen i Allsvenskan vært variabel rent sportslig. Backen, som var en publikumsfavoritt på Hamar, føler allikevel at han tok det riktige valget med å forlate Storhamar.

- Den har vært variabel, men lærerrik. Når sesongen har vært som den har vært, så har vi ikke hatt så mye å spille på. Da blir man straffer hardt hvis jeg gjør en feil, og jeg ble syvende back med en gang. Jeg angrer ikke på at jeg dro, for det har vært lærerikt, sier han.

- Det går mye fortere her, så jeg føler jeg har blitt kvikkere, håper jeg, forteller han.

Bull forteller at han har fulgt med på så mange av kampene til Storhamar som han har fått til denne sesongen, og nå ser han fram til å spille mer regelmessig hockey igjen.

Christian Bull spilte 42 kamper for Storhamar sist sesong, og noterte seg for fem målpoeng i seriespillet.


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke