17. aug
TILBUD: Christian Bull har fått tilbud om forlenget kontrakt i Storhamar.
Foto: Anders Bakkerud Larsen
 
Christian Bull med tilbud om forlenget kontrakt
Storhamar vil ha med Christian Bull (20) også neste sesong.

Publisert: 21.feb.2017 10:56
Oppdatert: 21.feb.2017 11:05

20-åringen, som har fått tilbud om en ny ettårskontrakt, hadde en veldig bra sesong i Storhamar forrige sesong. Så gikk han til den allsvenske klubben Björklöven, før han returnerte til Hamar vest for kort tid siden. Bull spilte 37 kamper i Sverige. Tirsdagens kamp mot Stavanger blir Christian Bulls femte for Storhamar denne sesongen.

- Jeg synes Christian Bull har vært den beste backen i de siste kampene. Mitt inntrykk er at han er bedre nå enn da han dro til Sverige. Han virker kvikkere, og er veldig god på skøyter. Det virker som han gjør alt litt raskere nå, sier sportssjef Sjur Rakstad-Larsen.

Christian Bull har har samme klausul som noen andre spillere. Det betyr at han eventuelt kun kan gå til toppklubber i ligaer som SHL, KHL, DEL og den finske toppserien. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke