20. aug
GOD: Kodie Curran, her avbildet mot Sparta i oktober, har vært meget god denne høsten.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Curran blir i Storhamar
Til tross for at Kodie Curran (27) selv ikke kunne garantere at han ville fullførere kontrakten med Storhamar, går klubben ut og avkrefter at han kan forlate klubben.

Publisert: 22.nov.2017 14:32
Oppdatert: 22.nov.2017 14:36

Tidligere i dag gikk Storhamar ut på sine hjemmesider og bekreftet at toppbacken Kodie Curran ikke kan forlate klubben denne sesongen.

Bakgrunn: Kunne ikke garantere videre spill

Curran, som har vært strålende denne sesongen, var derimot ikke like overbevisende selv da han ble spurt om han kunne garantere at han ble i Storhamar hele sesongen. 

- Du vet aldri hva som skjer i hockey. Men Storhamar har vært lojale mot meg, og hjertet mitt ligger i klubben, for jeg trives veldig godt her, men jeg kan ikke si verken ja eller nei, sa Curran så sent som tirsdag kveld.

Dette skriver klubben på sil.no:

* Kodie Curran sin kontrakt med Storhamar gjelder ut sesongen 2017-18, og kontrakten har ingen klausuler om spill i bedre ligaer etc.
* Vi har ingen planer om å slippe Kodie Curran i løpet av sesongen hvis det evnt skulle komme en forespørsel fra en annen klubb.

– Vi kan berolige alle tilskuere, sponsorer og andre som satt kaffen i halsen etter Hamar Arbeiderblads artikkel om at Kodie Curran kommer til å spille i den gule og blå Storhamar-drakta ut sesongen, forteller Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg i en kommentar til sil.no

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke