7. des
OFFENSIV OG KLAR: Christian Larrivée har trent godt, og stortrives med hockey’n nå. 34-åringen synes de har fått en perfekt miks i gruppa.FOTO: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD
 
- De nye trenerne og spillerne gir meg ekstra motivasjon og energi
Christian Larrivée (34) kalles majestetisk av trener Fredrik Söderström, og kanadieren er elsket av supporterne. Nå er 34-åringen full av motivasjon i «nye» Storhamar.

Publisert: 15.aug.2017 17.10
Oppdatert: 15.aug.2017 17.44

Forrige sesong ble utfordrende på flere måter for Christian Larrivée. En hodesmell og en skade rett før sluttspillet gjorde at han kun fikk spilt 17 kamper. I tillegg lugget det sportslig – mye på grunn av skader på viktige spillere.

Nå er det nye trenere, flere nye spillere, og han føler at det meste stemmer.

– Jeg prøver ikke å tenke for mye på det som skjedde forrige sesong. Hodesmellen var uflaks, sier 34-åringen, og forteller om veldig bra stemning og trøkk i CC Amfi nå.

Kan være seg sjøl

– De nye trenerne og spillerne gir meg ekstra motivasjon og energi. Dette er en ny start. Vi har fått inn klassespillere, og det er kommet inn spillere som er flinke til å ta ansvar

34-åringen har gått foran og tatt mye ansvar i flere sesonger.

– Folk forventer at jeg skal prestere, og jeg setter store krav til meg sjøl også. Med denne spillergruppa føler jeg at det er lettere. Som nevnt er det flere som tar ansvar. Jeg kan slippe ned skuldrene litt og være meg sjøl. Nå er jeg heller ikke kaptein lenger. Jeg håper å gå litt under radaren, sier kanadieren.

LES OGSÅ: Patrick Thoresen ny kaptein i Storhamar

34-åringen forteller om en veldig god treningssommer, hvor han har vært med på all trening.

– Det har vært veldig bra, og vi har trent smart. Det har vært et opplegg som har passet min gamle kropp perfekt, og jeg føler meg veldig bra.

Christian Larrivée føler at de har fått en glimrende miks i spillergruppa nå.

– Ser pigg ut

– Det var veldig opp og ned forrige sesong, og vi ble for lette å spille mot. Vi var for snille. Nå har vi fått inn gode tekniske spillere, sammen med mer fysiske spillere. Jeg synes det ser veldig bra ut. Vi har en bred stall, og er ikke så sårbare for skader, sier 34-åringen, som gleder seg til den første treningskampen mot Vålerenga torsdag.

Trener Fredrik Söderström liker det han har sett av Larrivée.

– Han ser pigg ut. Larry er majestetisk i form av sin høyde, fysikk og spilleforståelse – og så har han mye rutine. Han er en veldig god hockeyspiller, sier Fredrik Söderström.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke