24. aug
 
Dementerer SHL-ryktene: - Färjestad-treneren skal visstnok ha sagt at jeg hadde signert
Oskar Östlund (26) er denne ukens gjest i "Puckpodden". Svensken forteller om SHL-ryktene, hans aldri-eksisterende boikott - og om fotballtalentet som bor i ham.

Publisert: 14.jan.2019 18:17
Oppdatert: 14.jan.2019 18:17

Da Oskar Östlund ble skadet i bortemøtet med Stavanger Oilers 6. desember, begynte det å gå rykter om at svensken egentlig ikke var skadet, men at han boikottet å spille kamper for Storhamar på grunn av at han var misfornøyd med at han ikke hadde fått lov til å gå til utlandet tidligere i sesongen.

Nå forteller svensken at det bare er tull.

- Jeg lå hjemme og var skadet, og fikk høre at det var en SHL-klubb. Färjestad-treneren skal visstnok ha sagt at jeg hadde signert, sier han og gliser oppgitt. 

Han forklarer at det var en tysk klubb som hørte fra seg tidligere i sesongen, men da Storhamar ikke ønsket å slippe ham, respekterte han det valget.

Hør også svensken snakke om sitt første møte med Hamar og Storhamar, og om hvordan han opplevde "årets lag"-kåringen sist sesong. 

I tillegg er vi innom alle de vanlige spaltene i "Puckpodden". 

Hør! 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke