23. aug
 
Derfor tror Dahlstrøm på mer rekke-suksess
Robin Dahlstrøm ble helten da han scoret seiersmålet for Storhamar. Nå tror han på mer suksess både for seg selv og rekkekameratene.

Publisert: 08.sep.2017 22:30
Oppdatert: 08.sep.2017 23:39

- Det å gjøre poeng er egentlig ikke hovedoppgaven min, svarer Dahlstrøm på spørsmål om han kommer til å fortsette å produsere på samme måten fremover.

Rekke-suksess

Sammen med rekkekameratene Christian Larrivée og Joakim Jensen, sto han bak samtlige av Storhamars nettkjenninger mot Vålerenga. 

Dahlstrøm mener guttene for alvor har funnet tonen.

- Larry er smart og Jensen dukker opp hvor som helst. Jeg prøver å gjenvinne pucken og gi dem rom. Det har fungert veldig godt for oss på trening, og nå også i kamp. Vi får håpe det fortsetter på samme måten framover. Vi passer godt sammen, sier han, som likevel ikke har problemer med å innrømme at han gjerne soper med seg noen poeng selv også.

Lirker gjerne inn flere

– Min jobb handler først og fremst om å skape rom for Jensen og Larry. Likevel skal jeg ta med meg de poengene jeg får framover og lirke inn pucken når muligheten byr seg.

Han var strålende fornøyd med å rulle i gang seriespillet med tre poeng.

– Man sitter igjen med en god følelse etter noe slikt. Tre poeng er ufattelig deilig etter en slik slitekamp, sier han.

Kampen ble spilt foran 5.000 tilskuere i Gjøvik Fjellhall.

– En slik ramme et utrolig morsom. Det kunne ikke blitt bedre rammer, og dessuten er anlegget vakkert å spille i, sier dagens Storhamar-helt.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke