18. aug
SPORTSSJEF: Petter Salsten.
 
Diskutere overtidssystemet
Sportssjef i Norges Ishockeyforbund, Petter Salsten, forteller at de skal diskutere om det er aktuelt med begrensninger av sudden death i sluttspill.

Publisert: 13.mar.2017 20:06
Oppdatert: 13.mar.2017 20:06

- Jeg var gjennom flere faser undervegs. Etter hvert dukket rekordene opp, og alt ble mer og mer absurd. Jeg begynte å tenke på helseaspektet og sikkerheten. Jeg var innom forsvarlighet og reglement. Dette var en veldig spesiell hendelse, veldig sjelden, men vi skal ta en intern prat med tanke på eventuell begrensning av sudden death, spesielt med tanke på juniorsiden, sier Petter Salsten.

NISO mener regelverket må vurderes etter søndagens maratonkamp. De varsler nå at det blir tatt grep for å innhente spillernes synspunkter rundt regelverket i NM-sluttspillet.

– Vi vil ta en runde med alle tillitsvalgte og høre om de har noen forslag eller innvendinger på hvordan overtidssystemet er, sier Dan Nygård til P4.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke