buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
OFFENSIVE: Kim Skogheim og Sigve Ødegård forteller om 8,5 millioner i sponsorinntekter (cash) denne sesongen.FOTO: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD
 
Dobling på fire år
Sponsorjegerne Kim Skogheim og Sigve Ødegård mener det er gull verdt at tilskuerne strømmer til CC Amfi.

Publisert: 22.aug.2017 15:28
Oppdatert: 22.aug.2017 15:37

Det ligger an til at Storhamar Hockey får inn 8,5 millioner kroner (cash) i sponsorinntekter denne sesongen. Det er nesten en dobling siden 2013-2014-sesongen. Barteravtaler kommer i tillegg.

– Det var 4,5 millioner kroner i 2013-2014-sesongen. Etter det har vi økt med en million kroner hver sesong, sier Kim Skogheim.

Kim Skogheim og Sigve Ødegård forteller om veldig lojale sponsorer.

– De er ekstremt lojale. I tillegg har vi økt prisene litt år for år.

170 små og mellomstore

Storhamar Hockey har fire store sponsorer i CC Stadion, Eidsiva, Sparebank 1 Østlandet og Norsk Tipping.

– Vi har 170 små og mellomstore sponsorer, og de er utrolig viktige. Vi vil heller ha 150 små og mellomstore sponsorer enn noen få store. Jo flere sponsorer – jo mer engasjement rundt klubben og sporten. Det prates mye hockey rundt om på arbeidsplassene, og mange bedrifter har billetter til sine ansatte, sier Ødegård.

Radisson Blu Trysil er en av sponsoren, og da HA-sporten var innom ishallen tirsdag kom sales manager Martin Gudbrandsgård på besøk.

Interessen gull verdt

– Hvorfor sponser dere Storhamar Hockey?

– Det er tredje sesongen vår som sponsor i Storhamar. Ishockey er mye på tv, og det er det viktigste for oss. Hamar og omegn er et viktig marked for Skistar Trysil, sier Gudbrandsgård.

– Det at det er veldig mange på tribunen er også viktig selvfølgelig. I tillegg er dette et sted hvor vi kan knytte nettverk. Business to business er viktig, sier Martin Gudbrandsgård, som forteller at de også sponser Elverum Håndball.

– Hvor viktig er de sportslige resultatene for dere som sponsor?

– Alle synes det er moro med suksess, men det er ikke det viktigste.

Sigve Ødegård forteller at de bruker den store interessen rundt hockeylaget på Hamar vest for alt det er verdt.

– Det er naturlig nok viktig for oss, spesielt i møte med potensielt nye sponsorer. Det er jo imponerende med 3.300 tilskuere på en treningskamp, og det er ikke noe som tyder på at interessen vil falle, sier Sigve Ødegård.

– Hvor ligger potensialet?

– Både Kim og jeg jobber på dugnad. Etter hvert skal det ansettes en person på markedssida i klubben, og det vil hjelpe veldig. Jeg tenker at 12 millioner kroner kan være et hårete mål på sikt, sier Sigve Ødegård.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat