buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
SNEKKERDUO: Jimmy Andersson (til venstre) og Lars Løkken Østli samarbeider hele dagen. Det er rett fra hockey til snekring.FOTO: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD
 
Er i vater defensivt
Torsdag kjørte først backparet Jimmy Andersson (32) og Lars Løkken Østli (30) en fartsfylt treningsøkt. Så banket de på med hammer og sag sammen.

Publisert: 07.sep.2017 18:33
Oppdatert: 07.sep.2017 18:39

Torsdag var en vanlig dag for det norsk-svenske backparet, som er naboer på Stavsberg i Furnes. De er gode kamerater, og har mye kontakt - også utenfor isen.

– Vi henger mye sammen både på og utenfor isen. Vi kjenner hverandre veldig godt, men vi har ikke spilt så mye sammen tidligere, sier Jimmy Andersson, som synes snekkerjobben er viktig i hverdagen.

– Jeg fikk tilbake jobben i GL-bygg da jeg kom tilbake, og det er jeg veldig takknemlig for. Jeg jobber rundt fire timer hver dag, og det er viktig for meg å tenke på litt annet enn hockey, sier Jimmy Andersson, som trives sammen med Østli, både som backpartner og snekkerkollega.

Mye rutine

– Det er bra nå, så får vi se hvordan det blir hvis det butter litt, og Lars ikke er helt fornøyd med meg ute på isen, smiler svensken.

Løkken Østli synes han og Jimmy Andersson utfyller hverandre bra.

– Han er veldig trygg og solid. Begge har mange kamper i beltet, så det er mye rutine i dette backparet, sier Lars Løkken Østli.

Nå snekrer de hos lagkamerat Patrick Thoresen. Kona Monica starter snart opp med treningsveiledning i nybygget.

– Dette er gode hockeyspillere og gode snekkere, sier Patrick Thoresen, som er godt fornøyd med duoen.

Fredag kveld er det serieåpning mot Vålerenga i Gjøvik fjellhall, og gutta gleder seg.

– Det skal bli godt å komme i gang, spille om poeng. Jeg tror det blir en veldig bra atmosfære rundt denne kampen, sier Løkken Østli.

Curran sjuk

Det var bra trøkk på torsdagens trening. Kodie Curran trente ikke.

– Kodie er forkjølet. Jeg vil si at det er 50-50-sjanse for at han spiller fredag, sier trener Fredrik Söderström, som forteller at spillerne får beskjed om laget fredag morgen. Simen Løvhaug Hansen spilte i backpar med Christian Bull på torsdagens trening.

Slik var rekkene på torsdagens trening: Patrick Thoresen, Kjetil Martinsen, Hampus Gustafsson - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Robin Dahlstrøm - Simen André Edvardsen, Mikael Zettergren, Steffen Thoresen - Martin Rønnild, Jørgen Langdalen, Eirik Skadsdammen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat