20. jun
ØNSKET: Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen håper de kan skrive ny kontrakt med Sjur Robert Nilsen (bildet) i løpet av kort tid.FOTO: Fredrik Olastuen
 
Får tilbud om ny kontrakt
Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen vil forlenge kontrakten med Sjur Robert Nilsen, og håper de blir enige i løpet av kort tid.

Publisert: 08.jan.2017 18:44
Oppdatert: 09.jan.2017 06:36

Sjur Robert Nilsen skrev under på en ettårskontrakt før sesongen.

– Det er ingen tvil om at vi gjerne vil beholde ham, og vi skal sette oss ned ganske raskt. Vi er godt fornøyde med Sjur Robert. Han har innført en ny spillestil, og har fokus på å utvikle spillere. Han er positiv til å fortsette, og jeg håper vi blir enige om kort tid, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Sjur Robert Nilsen forteller at han trives i Storhamar og i Hamar.

– Bra utviklingspotensial

– Jeg har det veldig bra i Hamar og i klubben. Det er ei bra spillergruppe, og det er et bra sted å jobbe med hockey. Det er bra utviklingspotensial, og det er viktig for meg. Jeg vil gjerne bidra med å bygge noe her. Det er bra forutsetninger med yngres avdeling og Wang Toppidrett, sier Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen og fortsetter:

– Jeg liker måten klubben jobber på nå. Det handler om å jobbe for å få opp egne spillere, få opp en Patrick Thoresen i hvert kull, som Storhamar kan sende videre til enda bedre ligaer. I tillegg må målet til Storhamar være å utfordre de beste hver eneste sesong, sier Sjur Robert Nilsen.

Ni spillere med kontrakt

Ni spillere har kontrakt som går videre. Det er Oskar Östlund, Robert Hestmann, Lars Løkken Østli, Erik de la Rose, Joey Tenute, Joakim Jensen, Christian Larrivée, Hampus Gustafsson og Mikael Zettergren.

– Vi starter skikkelige samtaler med spillere i disse dager. Jeg synes vi har et bra utgangspunkt for å bygge et lag nå. Vi har en bra stamme i bånn, sier sportssjef Rakstad-Larsen.

Det er sportsutvalget med Sjur Rakstad-Larsen, Pål-Jan Stokke og Torbjørn Orskaug som står for planlegging og evaluering, sammen med hovedtrener Sjur Robert Nilsen.

– Vi evaluerer alle spillerne. Hva er vi ute etter, hvilke egenskaper? Det er en grundig prosess, sier sportssjefen.

Skapte store sjanser

Lørdag fikk Sjur Robert Nilsen og Sjur Rakstad-Larsen se et Storhamar-lag stinne av tæl og moral, men de gule og blå slet med effektiviteten. Storhamar-gutta skapte mange store sjanser, men måtte reise hjem til Hamar poengløse, etter at Jason Krog scoret kampens eneste mål i åpningsperioden i Lørenskog ishall.

– Det var herlig innsats, og jeg synes vi fortjente poeng. Men det er utrolig vanskelig når du ikke scorer mål. Det positive var at vi kom til sjanser mot en veldig god motstander, sier Sjur Robert Nilsen, og fortsetter:

– Det var en bra hockeykamp, fylt med følelser, uten at det gikk over streken. Det var mye bra spillemessig, men vi fikk dårlig betalt, dessverre. Uansett var dette nok et eksempel på at vi presterer selv om vi mangler flere spillere, sier Nilsen.

Lars Erik Hesbråten var en av dem som hadde en stor sjanse.

– Jeg fikk til et bra skudd, men det var en veldig bra redning av Jaikaitis. Det var utrolig surt at vi ikke fikk poeng i denne kampen.

 
MATCHVINNER: Her setter Jason Krog inn kampens eneste mål.
STOR SJANSE: Lars Erik Hesbråten prøvde seg, men Jeff Jaikaitis reddet.
TØFFE TAK: Jørgen Langdalen (t.h.) i duell med Lørenskogs Mikael Dokken. Lørenskog vant 1-0, etter en scoring av Jason Krog i førsteperioden.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke