6. des
FAMILIEIDYLL: Bjørn Vestrum Olsson, Oscar og Heidi Løke får tid til å være sammen på treninger. Her er de avbildet under tirsdagens økt.
FOTO: Bendik Havdal Eriksen
 
Pendler og har med familien på trening - Helt supert
Heidi Løke har med mannen Bjørn og sønnen Oscar på trening. Og det gir henne god energi.

Publisert: 12.sep.2017 18.42
Oppdatert: 14.sep.2017 07.31

Heidi Løke er ikke aktuell for spill når Storhamar sesongåpner hjemme mot Glassverket onsdag, men 34-åringen har satt en dato for når hun håper å kunne ikle seg den gule og blå drakta.

- Jeg håper å kunne være med når vi møter Stabæk hjemme (24. september). Det er mest realistisk, sier hun til HA-sporten.

Mens Arne Senstad ledet treningen ute på banen, kjørte Heidi Løke og Malene Aambakk individuell styrke bak mål - mens mannen Bjørn Vestrum Olsson og sønnen Oscar ikke var langt unna.

- Hvordan er det å ha familien her?

- Det er veldig bra, og jeg er veldig glad for at Bjørn er med opp hit og kan hjelpe til. Han lille må være med meg overalt, så det er koselig, sier hun med et stort smil.

På spørsmål om hvordan hun takler pendlingen, svarer storspilleren følgende:

- Pendlingen er ikke noe problem. Jeg tar toget sammen med Oscar, og der får vi god tid til å være sammen. Det er supert, og så kommer mannen min opp etter jobb på mandager. Så vi har det fint, svarer hun. 

Når Løke ikke reiser mellom Hamar og Sandefjord, er hun sammen med søsteren Lise (søster) og Arne Senstad og deres familie på Kapp.

- Jeg og Lise har snakket om at det er fint at vi får sett hverandre så mye, for jeg har jo bodd i utlandet i seks år. Så det er hyggelig, sier hun.

Løke, som tidligere er blitt kåret til verdens beste håndballspiller, gleder seg til å komme i gang.

- Formen blir bedre og bedre, og jeg gleder meg til å spille kamper. Det er det man trener for, sier hun. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke