18. aug
SKUFFET: Christian Larrivée scoret ett mål mot Sparta, men det ble bare et trøstemål. Kapteinen har forståelse for at publikum er misfornøyde med prestasjonene de to siste hjemmekampene.FOTO: Fredrik Olastuen
 
Larrivee forstår at publikum piper
Storhamar-kaptein Christian Larrivée og Oskar Östlund forstår at folk er frustrerte over lagets prestasjoner de siste kampene.

Publisert: 31.jan.2017 22:38
Oppdatert: 01.feb.2017 07:56

I to strake hjemmekamper har det vært piping og mye frustrasjon blant ellers så trofaste og støttende supportere.

Spillerne kan forstå at folk er misfornøyde etter 3-1-tapet mot Sparta hjemme i CC Amfi.

- Ja, de er vel ikke fornøyde, og det er ikke vi, heller. Så enkelt er det. Vi sitter med samme følelse som de gjør. Vi kjenner at vi burde fått til mer i dag, og det var samme mot MS, forteller Oskar Östlund etter kampen.

– Viser at de bryr seg

Storhamar startet bra mot Sparta, men etter tre stolpetreff ble tempoet og spillet dårligere, slik som det også ble mot Manglerud Star på søndag.

- Det er kjedelig, men det viser at de bryr seg. Vi vil jo ikke tape vi heller. Vi forsøker å snu det. At de piper får vi ta positivt og bruke det til noe bra, sier Östlund.

Larrivée kriget godt og spilte en godkjent kamp, og han forteller etter kampen at spillerne hadde et møte etter tapet.

- Ja, det var det. Det er mye frustrasjon. Jeg tror ikke det er fordi vi ikke jobber hardt, men det er på grunn av hvordan vi jobber. Vi gjør feil som ikke er akseptable, det er det som er vanskelig. Noen ganger mangler vi kanskje fokus, jeg vet ikke, men vi er ikke bra nå, forteller Larrivée.

Forstår at folk er sinte

Larrivée har forståelse for at folk er frustrerte.

– Vi må prøve å blokkere det som skjer på tribunene. Jeg kan forstå at folk er litt sinte og forventer mer, og vi vil også spille bedre og vi vet vi må bli bedre, sier Storhamar-kapteinen, og fortsetter:

– Jeg synes ikke dette er en godkjent kamp, men sånn er det. Vi må bare kjøre videre og det er ingen krise ennå. Vi må ikke tenke på det, alle er sinte og vi vet at vi kan bedre. Vi må samle laget sammen og tenke neste kamp.

Søndag spiller Storhamar borte mot Manglerud Star, og Larrivée tror det kan være en fordel.

– Det kan også hende det er en fordel at vi spiller borte neste gang, så kan vi fokusere mer på hvordan vi spiller og ikke på at vi skal tilfredsstille folk på tribunene. Vi har et bra lag og vi må slutte å variere så mye. Vi er like frustrerte som publikum. Alle her forstår at folk er frustrerte, forklarer Larrivée, som scoret Storhamars siste mål.

Scoringen kom dessverre for sent og guttene tapte til slutt 3-1 og sitt andre strake hjemmetap.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke