25. jun
 
Frustrert over manglende fokus
Christian Larrivée var oppgitt etter kampen. Storhamar-kapteinen er klar på at de må være 100 prosent fokuserte hele tiden – uansett hvem de møter.

Publisert: 30.jan.2017 06:27
Oppdatert: 30.jan.2017 06:36

Kanadieren sa dette rett etter kampen:

– Det finnes ingen enkle kamper. Innstillingen må være der hos alle i alle kampene. Vi mistet fokus. Vi hadde jo kontroll og virket pigge på 2–0. Da de fikk to kjappe mål, og stresset oss. Vi kom tilbake på slutten, men det var for sent. Vi må lære av dette, sier Christian Larrivée, og fortsetter:

For enkle baklengsmål

– Kanskje vi mente dette vil bli lett. Vi burde fortsatt å kjøre etter 2-0, og punktert kampen. Jeg synes også baklengsmålene var for enkle. Alle feilene kostet oss to poeng i denne kampen, og det er utrolig surt, sier Larrivée.

Martin Rønnild og Lars Erik Hesbråten scoret målene i åpningsperioden. Det var ikke noe som tydet på at dette skulle glippe. Så gikk Storhamar-spillerne seg bort, og Manglerud Star kom tre mot én, og satte inn 2–1.

Så kom en backhandpasning fra Mattias Johansson som åpnet opp alt for Manglerud Star.

Det virket veldig enkelt.

Midtperioden var rotete og svak. Hjemmelaget fikk aldri noe flyt, og slet med å skape store målsjanser.

I sisteperioden så det litt bedre ut, og det var en utrolig stor lettelse i Storhamar-boksen da Petteri Nummelin satte inn 3–2 - via en Manglerud-spiller. Da var det fire minutter og 47 sekunder igjen av kampen.

Mener det var feil

Så kom en seanse Larrivée hadde meninger om. Dommer Mads Frandsen viste ut 34-åringen for tripping, slag på skøytene. Manglerud Star klarte å sette trykk på hjemmelaget, og scoret (3–3) noen få sekunder etter at Storhamar var fulltallig. De fikk aldri ryddet unna foran mål.

– Jeg mener at det ikke var utvisning. Jeg tok jo pucken. Jeg håper dommeren ser dette på video i etterkant, og ser at han har feil. Avgjørelsen påvirket utfallet av kampen, og det er utrolig synd, sier Storhamar-kapteinen.

I sudden death var det mye rart. Storhamar-spillerne så slitne ut, og Karl Pearson ble matchvinner med et slagskudd.

Det var mye slurv i denne kampen, og Storhamar klarte sjelden å komme samlet gjennom midtsonen.

Det ble for unøyaktig og for dårlig trøkk på det meste.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke