18. aug
Skuffet: Mikkel Søgaard (til høyre) bidro både med scoring og slag mot Sparta og var langt nede etter det sure tapet mot gamleklubben.Foto: Anders Bakkerud Larsen
 
Fryktelig surt tap for Søgaard
Mikkel Søgaard scoret på sin gamle hjemmebane og leverte ut flere tøffe taklinger og slag. Etter kampen var han langt nede.

Publisert: 07.des.2016 06:19
Oppdatert: 07.des.2016 06:25

Storhamar viste karakter og kom tilbake etter å ha ligget under med 2-0 på borteis mot Sparta.

Mikkel Søgaard hadde en blandet retur til sin gamle hjemmearena og tok tapet tungt.

Etter kampen var sarpingen veldig ordknapp, og han hadde vanskeligheter med å sette ord på det sure nederlaget.

– Det er jævlig kjipt. Det er ikke noe annet å si enn det, forklarer Søgaard til HA-sporten.

Ingen god match

Han mener det var en svak kamp av Storhamar, selv om de klarte å ta med seg ett poeng mot formsterke Sparta.

– Det er ingen bra match av oss, og heller ikke av Sparta. Kampen blir veldig oppstykket. Jeg synes det er bra at vi kommer tilbake til 2-2, men det er veldig surt å tape på straffer, sier han.

Sjur Robert Nilsen er enig med Storhamar-backen.

– Brukbar første periode, men en forferdelig hockeymatch i andre periode fra begge lag. Men vi nekter å gi oss, og vi får med oss et poeng fra Sparta mot et lag som har vist bra form i det siste, så vi får ta med oss det positive også, forklarer Nilsen.

– Dumme baklengsmål

Han likte måten spillerne kriget seg tilbake i kampen på, men irriterte seg over måten baklengsmålene kom på.

– Jeg synes vi gjør det vanskelig for oss selv. Det er litt dumme baklengsmål. Vi har kontroll på pucken før det første baklengsmålet, og før det andre er det en billig utvisning. Det er en soleklar utvisning for tripping på en Sparta-spiller bak målet der i forkant, men sånn er det noen ganger, sier Nilsen.

Søgaard forteller at det ikke betydde noe spesielt for ham å møte gamleklubben.

- I dag så betyr det ikke så mye mer, det var verre første gang. Nå er det «lugnt», og jeg er glad jeg er Storhamar-spiller, forklarer backkjempen.

Søgaard satte inn Storhamars første reduseringsmål tirsdag, før Joey Tenute utlignet til 2-2 med litt i overkant av seks minutter igjen på klokka. Kampen gikk til straffeslag, og der hadde ikke Storhamar like god flyt som mot Stavanger på søndag.

– Det er ikke bare å komme hit og hente poeng. Lørenskog fikk fem baklengsmål, så det er et tøft sted å spille, sier Mikkel Søgaard etter straffetapet.

– Det er sterkt at vi kommer tilbake i tredje periode og får med oss poeng, sier Sjur Robert Nilsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke