buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
POSITIV: Christian Larrivée gleder seg til å bli kvitt hostinga. Her sammen med samboer Therese Galatsis og hunden Fergie.Foto: Arve Hovelstuen Blystad
 
Gleder seg til å få mer energi på isen
Torsdag var en veldig bra dag for Christian Larrivée. Lagkameratene slo Stjernen 3-0, og kapteinen fant ut av problemene med hoste og sjukdom. Nå skal han få medisiner, og søndag er han tilbake mot Frisk Asker.

Publisert: 17.feb.2017 20:31
Oppdatert: 17.feb.2017 21:08

Torsdag var Christian Larrivée til en spesialist i Oslo, for å finne ut av problemene med mye hoste. Planen var at Storhamar-kapteinen skulle rekke kampen mot Stjernen, men noen ekstra tester og litt venting i Oslo gjorde det umulig.

– Jeg skulle gjerne spilt. Det gikk ikke dessverre, men gutta gjorde jobben. Det var veldig bra, sier Larrivée, og fortsetter:

– Det er trolig en form for astma, og nå jobbes det med å finne riktig medisin. Det er blitt verre og verre i det siste, så vi måtte gjøre noe med det. Nå vet vi hva det er. Jeg spiller igjen søndag, og ser positivt på fortsettelsen. Det skal bli godt å bli kvitt hostinga, og få mer energi.

Tøff tid

Her forteller han om hele prosessen:

– Jeg hostet en del forrige sesong. I sommer så det bra ut, og så skulle vi ta flere prøver i løpet av vinteren. Noe kan skyldes fuktigheten og at det er kaldt i hallen, sier Storhamar-kapteinen og fortsetter:

– På grunn av hjernerystelsen fikk jeg ikke tatt testene.

Han forteller om en tøff tid.

– Det har vært en tøff periode. Jeg har hostet ganske mye siden midten av desember, og jeg har stått over en del treninger. Jeg har hatt lett for å bli sjuk, sier Christian Larrivée, og fortsetter:

– Hver dag har vært en kamp, egentlig. Jeg har manglet energi, har ikke hatt energi til å trene ekstra. Jeg er blitt sliten på trening og i kamper. Med medisiner kan jeg ha fullt fokus på hockey igjen, og orke mer hver eneste dag. Jeg gleder meg veldig til å bli frisk, sier kanadieren, som tross problemene har produsert 15 målpoeng på sine ti kamper.

Som nevnt spiller kapteinen igjen søndag mot Frisk Asker.

Spennende avslutning

For alle hockeyinteresserte er tabellen utrolig spennende lesning nå.

Slik ser tabellen ut bak Stavanger og Lørenskog før helgas runde:

3) Vålerenga 67.

4) Frisk Asker 66.

5) Lillehammer 66.

6) Storhamar 64.

7) Stjernen 61.

8) Sparta 60.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat