20. aug
SPARKET: Pål Gulbrandsen.
FOTO: NTB / Scanpix
 
Gulbrandsen fikk sparken
Pål Gulbrandsen slutter som trener i Stavanger Oilers. Han har vært hovedtrener siden 2016.

NTB
Publisert: 05.apr.2018 14:28
Oppdatert: 05.apr.2018 14:27

– Etter en lang runde med evaluering av situasjonen er vi nå enige om at det beste for begge parter er å gå hver til sitt, sier General Manager Pål Haukali Higson til  klubbens nettsted.

Seiersvante Oilers endte på en svak sjetteplass i eliteserien denne sesongen. I NM-sluttspillet var det over og ut etter 1-4 i kamper mot Frisk Asker i kvartfinalen.

– Gulbrandsen fikk dessverre ikke like bra mannskap å jobbe med som året før og fikk en vanskeligere jobb å gjøre denne sesongen. Dette har ikke vært en lett prosess og betyr at vi nå får et helt nytt trenerteam som skal lede laget, sier Higson.

Gulbrandsen har vært i Stavanger siden han kom til klubben som spiller i 2003.

– Alt har en ende, og etter 10 år med meg i garderoben er det på tide med et nytt fjes og en ny stemme for spillerne. Det hadde selvsagt vært bedre å gi seg etter en god prestasjon med laget. Forrige sesong ble ikke som vi håpet. Det er alle skuffet over, og det er jeg som har det sportslige ansvaret. Jeg velger likevel å se tilbake på 10 flotte år som trener og totalt 15 år i klubben med glede, sier Pål Gulbrandsen til oilers.no.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke