17. aug
KLAR IGJEN: Victor Svensson spiller mot Lørenskog. Her i aksjon under treningskampen mot Vålerenga. I bakgrunnen: Kodie Curran.FOTO: FREDRIK OLASTUEN
 
Gustafsson ute - Svensson spilleklar
Storhamars Hampus Gustafsson (26) er trolig ute to til tre uker etter smellen han fikk mot Lillehammer tirsdag.

Publisert: 14.sep.2017 18:05
Oppdatert: 14.sep.2017 18:10

Hampus Gustafsson fikk en smell ved eget mål mens pucken var et annet sted. Lillehammer-spillerren ble utvist for interference. Dessverre for Storhamar måtte Gustafsson forlate isen, og han kom ikke tilbake. Nå er det altså klart at svensken må trene alternativt en stund.

Det var dårlig nytt for Storhamar-trener Fredrik Söderström.

– Han kan være ute to til tre uker. Det var skulderen som fikk seg en smell. Dette er selvfølgelig kjedelig, men det er slikt som skjer. Skader er en del av idretten.

Stått over kamper

Den positive meldingen for Söderström og alle Storhamar-supporterne er at Victor Svensson er spilleklar. Han måtte forlate isen under kampen mot Karlskoga på Lillehammer. Det var snakk om en lyskestrekk, og svensken har stått over seriekampene mot Vålerenga og Lillehammer.

Fredrik Söderström sier dette om Svensson:

– Victor Svensson er en klok spiller, en senter som skaper balanse. Han er bra på skøyter og var god i treningskampene. Victor har trent for fullt nå, og han spiller søndag, sier Fredrik Söderström, som var treneren til Victor Svensson i fem sesonger i Oskarshamn i Allsvenskan.

I oppkjøringen spilte Victor Svensson, Hampus Gustafsson og Patrick Thoresen mye sammen, og trioen fungerte veldig bra. Det kan altså ta litt tid før de kan prøve seg sammen igjen.

Testet ut to nye rekker

På torsdagens trening prøvde trenerne Fredrik Söderström og Jeff Jakobs trioen Patrick Thoresen, Victor Svensson og Mikael Zettergren sammen.

– Mikael Zettergren er god på skøyter, har bra fart, og et godt skudd. Vi har ikke helt funnet den riktige rollen til Zettergren så langt. Så får vi se om dette blir rekka søndag, sier Storhamar-treneren.

På torsdagens trening ble også Simen André Edvardsen, Kjetil Martinsen og Steffen Thoresen testet ut som en rekke. De to andre rekkene var som før. Det betyr Joakim Jensen, Christian Larrivée og Robin Dahlstrøm sammen. Den siste rekka er Martin Rønnild, Jørgen Langdalen og Eirik Skadsdammen.

Lars Erik Hesbråten trener for fullt, og nærmer seg seriedebut for sesongen. Anders Gulliksen er ute etter en kneoperasjon.

Storhamar møter Lørenskog hjemme i CC Amfi søndag.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke