23. aug
MER JUBEL: Får Storhamar-spillerne mer å juble for torsdag?
 
HA øker sluttspillsatsingen: Har studiosending torsdag
HAs "Puckpodden"-duo Eirik Haugen Johansen og Bendik Havdal Eriksen får med seg Jarl Paulsen og Pål Johnsen til å kommentere, analysere og gjøgle fra den fjerde semifinalen i DnB Arena.

Publisert: 27.mar.2019 10:33
Oppdatert: 27.mar.2019 18:07

Mens HA-sporten, som vanlig reiser med flere reportere over til Vestlandet for å gi vårt trofaste hockey-publikum siste nytt, live, "Rinkside" og "Kampopplevelsen", kjører HAs Hamar-team på med en ny satsing.

Vi kommer til å ha et panel med gjester, der vi vil følge kampen live, ta imot innspill, fortelle røverhistorier og forhåpentligvis ha en morsom sending.

Det er TV 2 som har TV-rettighetene på kampene, men vi håper så mange som mulig ønsker å følge sendingene parallelt. 

- Vi ønsker å kjøre på enda litt hardere under sluttspillet, og derfor ønsker vi å tilby våre abonnenter muligheten til å følge sendingen vår. Det blir en ganske lik form av det VGTV gjør under landskamper og lignende. Vi er spente, og gleder oss til å prøve noe nytt, sier sportsredaktør Rune Steen Hansen. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke