20. aug
HJALP TIL: I forrige uke var Hampus Gustafsson (t.v.) og Mikael Zettergren med på å ringe mulige bidragsytere.
 
Håper på 600.000
Primus motor Sigve Ødegård i Powerplay Club forteller at de har et mål om å få 100 bedrifter til å bidra til folkespillerkampen.

Publisert: 09.jan.2017 15:51
Oppdatert: 09.jan.2017 15:51

Forrige sesong fikk de inn 700.000 kroner gjennom 125 bedrifter. Forrige sesong ble folkespillerkampen spilt 29. september – mot Stavanger.

– Vi var litt sent ute med sponsorsalget denne sesongen, og vi var dårlig bemannet. Dette er dugnad som mye annet i klubben. Derfor valgte vi å utsette kampen. Neste sesong vil folkespillerkampen bli spilt til vanlig tid igjen, sier Sigve Ødegård, og fortsetter:

– Det blir fullt kjør nå fram til kampen. Vi skal selge inn fram til 20. januar. Klarer vi 100 bedrifter vil det gi rundt 600.000 kroner, sier Sigve Ødegård.

I forrige uke fikk han hjelp av Storhamar-spillerne Hampus Gustafsson, Martin Gran, Mikkel Søgaard og Mikael Zettergren. De jaktet mulige bidragsytere til folkespillerkampen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke