23. okt
 
Hedrer Storhamar hockey med video fra kornsiloen
Patrick Thoresen er godt synlig i en meget spesiell hyllest til Storhamar hockey - signert musikerne i Hagle & Kånnjakk. Se videoen her.

Publisert: 12.sep.2017 19:09
Oppdatert: 12.sep.2017 19:19

Musikkvideoen (du kan den se i videoen her) til låta er spilt inn i samarbeid med dronepilot og fotograf Stian Frøysang og Bjørnar Fjeldberg.

Selve videoinnspillingen fant sted i September 2017 i CC Amfi og på toppen av kornsiloen på Hamar-vest.

Sjefen sjøl - Patrick Thoresen er godt synlig.

Tannløse Vikinger har premiere på kuba i CC Amfi under serieåpningen nå i kveld (tirsdag 12. september) og blir etter dette introlåt for Storhamar under sesongen 2017/18. 

HAGLE & KÅNJAKK

Det har gått fem år siden den lokale gjengen i Hagle & Kånnjakk først fant veien til Grisebingen studio utenfor Hamar.

Debutlåta "Hamar, Hagle & Kånnjakk", lansert i desember 2012, banet vei for det som skulle bli et ellevilt år for Rey-Dar, Glenn Glider og resten av gjengen. Hagle & Kånnjakk er spesielt godt kjent for sin evne til å skildre den lokale fest- og utelivskulturen, men bandet er også opptatt av å hedre hjembyen Hamar. Storhamarsenteret fikk sin egen låt i form av "Las Megas" våren 2013. 

HEDRET PØLSEKIOSKEN PÅ BRYGGA

Fire år senere var bandet tilbake, det med en låt som oser av ekte norsk rocketradisjon hedrer de Brygga Kiosk på Skibladnerbrygga og pølsevarianten "Spesial".

Sangen fikk tittelen "En Hyllest". Med godt over 40.000 visninger på «comebacket» og stor begeistring blant lokalbefolkningen kom forespørselen fra Storhamar Hockey, de ønsket en ny låt til sesongen 2017/18. «Etter en helg i studio kom vi opp med en låt som balanserer på knivspissen mellom blodharry og livsfarlig for hoftepartiet, nemlig Tannløse Vikinger» - Tony Tømmer.

BANDET OG NESTE KONSERT

Tannløse Vikinger blir tilgjengelig digitalt på YouTube, Spotify, Tidal og de andre strømmingstjenestene 12. September. 

Bandet spiller på Gregers den 28. desember. 

Hagle & Kånnjakk består av:

Vokal: Rey-Dar 

Gitar/vokal: Freddy Ready 

Gitar/vokal: Glenn Glayder

Bass/vokal: JimMekk

Keyboard/vokal: Tony Tømmer

Trommer/vokal: R-J

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke