23. okt
POPULÆR: Hampus Gustafsson viser fram et triks for Theodor (5 år) fredag formiddag. Theodor storkoste seg med oppvisningen, og benyttet også anledningen til å imponere med noen egne triks for Gustafsson.
 
Hampus må nøye seg med å trikse for småunger
Hampus Gustafsson håper han kan være tilbake i spill til romjulskampene mot Lillehammer. Svensken har fortsatt smerter i kneet sitt. Fredag trikset han for barnehageunger i Stange.

Publisert: 02.des.2016 18:27
Oppdatert: 05.des.2016 06:59

Fredag morgen var flere av Storhamar-gutta på besøk hos Barnas rett barnehage på Åkershagan i Ottestad, hvor de spilte innebandy utendørs med barna.

Det var en gøyal avkobling for spillerne, og barna storkoste seg i selskap med sine hockeyhelter.

– Dette var gøy. Jeg synes vi får like mye av det her som de får, og de byr på kaffe, så det er fint, forteller en strålende fornøyd Hampus Gustafsson.

Han har akkurat blitt slått flere tunneler på av de ivrige barna, som også synes det var stor stas å få besøk av Storhamar-spillerne Gustafsson, Alexander Reichenberg, Daniel Hermansson, Mikael Zettergren og Mikkel Søgaard.

Fortsatt smerter

Gustafsson jobber hardt for å komme tilbake på isen, og førstkommende mandag er planen at han tar på seg skøytene igjen.

Svensken innrømmer at han fremdeles har smerter.– Det gjør vondt bare å gå. Men det gjelder å finne en smerteterskel som gjør at jeg kan spille hockey.

– Når er du tilbake i spill?

– Planen er etter jul. Om det blir litt etter eller litt før, det får vi vente og se.

Det gjenstår kun tre seriekamper før spillerne har spillefri fram til romjulskampene mot Lillehammer. Gustafsson har et lite håp om at han rekker oppgjørene.

– Det er min plan. Om det håpet går i oppfyllelse, det får vi vente og se på, forteller han smått optimistisk.

Kjedelig periode

Svensken erkjenner at perioden han har gått skadet har vært tung.

– Det er kjedelig. Jeg er i Norge for å spille hockey, og jeg jobber ikke, jeg spiller bare hockey. Så for min del har det vært veldig kjedelig. Jeg liker ikke å sitte og se på treninger. Men jeg har forsøkt å trene så godt jeg kan. Jeg har vært med laget og gruppen, sånn at jeg ikke har havnet utenfor. Det tror jeg er viktig, sier han.

Mens Gustafsson blir intervjuet står lagkompisene og erter svensken med spørsmål om han har tatt juleferie, og at om har lagt opp. Det får Gustafsson til å trekke på smilebåndet.

– Det snudde for laget etter den kampen du ble skadet i?– Ja, jeg håper ikke jeg var grunnen til at det snudde, men at det er gutta som har kommet sammen og fått et bedre spill. Det er det jeg tror og håper er anledningen, ler Gustafsson, som er glad laget er i god form.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke