24. jun

PÅ ÅRETS LAG:Mark Van Guilder gratuleres av Dan Kissel, Tim Kunes og Spencer Humphries. De tre førstnevnte er tatt ut på årets lag i eliteserien i ishockey. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 
Ingen på årets lag, men har beste sekretariat
Seriemester Stavanger Oilers er representert ved Mark Van Guilder, Dan Kissel og Tim Kunes på årets lag i eliteserien i ishockey.

NTB
Publisert: 31.mar.2017 12:32
Oppdatert: 31.mar.2017 12:34

NM-finalemotstander Frisk Askers Niclas Dahlberg får keeperplassen på årets lag for sesongen 2016/17, som er stemt fram av spillerne selv gjennom Norsk Topphockey.

Vålerengas Tobias Lindström og Lørenskogs Stefan Espeland får også plass i laget, som ikke overraskende har et overtall av Oilers-spillere.

Mikael Kvarnström, som tok Lillehammer til en sjetteplass på tabellen, er kåret til årets trener.

Robert Hallin og Joakim Svarstad er beste hoveddommer og linjedommer, mens Stavanger Oilers får prisen som årets arrangør.

Det beste sekretariatet finner man hos Storhamar.

(©NTB)


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke