20. aug
 
Jakobs forlenger ikke
Assistenttrener Jeff Jakobs (28) blir en av tre trenere i AIK kommende sesong.

Publisert: 16.apr.2018 19:02
Oppdatert: 16.apr.2018 19:02

Svensken, som ble håndplukket av hovedtrener Fredrik Söderström, har en kontrakt som går ut nå. Han forteller at det var en vanskelig avgjørelse.

– Jeg har tenkt mye, og det var en tøff avgjørelse. Det har vært mye fram og tilbake. For meg handler det om en totalpakke, en helhet, hvor naturlig nok det familiære også spiller inn.

– Det har vært et heftig år, fra serieåpningen på Gjøvik, via kampen i Håkons hall, til NM-gullet. Det har vært mer enn jeg våget håpe på, sier Jeff Jakobs, og fortsetter:

– Jeg har lært utrolig mye, spesielt av Fredrik. Det har vært utrolig moro å få jobbe sammen med ham. Det er en herlig spillergruppe også. Det å få jobbe med Patrick Thoresen, med erfaring fra NHL og KHL, har vært utrolig morsomt, sier Jeff Jakobs.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke