20. aug
BRA KJEMI: Joakim Jensen (til venstre) og Christian Larrivée har spilt sammen lenge, og har utviklet en herlig kjemi på isen. Her fra mandagens trening.
FOTO: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD
 
Joakim Jensen hyller kjemien i rekka
Joakim Jensen, Christian Larrivée og Robin Dahlstrøm tok en skikkelig prat under oppholdet i Tyskland, og gjorde noen justeringer. Mot Vålerenga var denne rekka glohet og sto bak alle målene.

Publisert: 11.sep.2017 13:47
Oppdatert: 11.sep.2017 13:58

Joakim Jensen scoret to mål og hadde en målgivende pasning. Robin Dahlstrøm satte også inn to mål, og fikk bokført en assist, mens Christian Larrivée står med fire målgivende pasninger i statistikken etter serieåpningen.

Trioen sto i første rekke på Gjøvik.

- Det fungerte veldig bra i denne kampen, og det var utrolig moro, sier Joakim Jensen, og forteller mer om praten de hadde i Tyskland:

- Vi hadde et rekkemøte. Vi skapte ikke sjanser, og ble enige om noen enkle ting. Vi justerte detaljer. Det handlet blant annet om å ligge nærmere hverandre. Vi må gjøre dette sammen, og rekka vår må produsere. Mot Vålerenga fungerte det bra, sier Jensen.

- Vi tenker likt

Han og Christian Larrivée har hatt et bra samarbeid i flere sesonger.

- Larry og jeg forstår hverandre, vi tenker likt. Vi behøver ikke å forandre spillestil, vi kan være oss sjøl ute på isen. Det er viktig at ting blir naturlig. Vi har spilt sammen lenge, og kjenner igjen bevegelsene til hverandre. Han vet hvor jeg er, han behøver ikke å se meg.

Måltjuven synes Robin Dahlstrøm et veldig fint tilskudd i rekka.

- Han passer veldig godt inn, og jeg føler at han også kan være seg sjøl ute på isen. Han jobber knallhardt, og er også giftig foran mål.

Bedre balanse offensivt

Joakim Jensen scoret to mål i treningskampene. Fredag ble det som nevnt to scoringer i serieåpningen på Gjøvik.

- Det løsnet, og det er skikkelig moro. Vi har flere rekker som kan produsere nå, og neste gang kan det være en annen rekke som blomstrer. Vi har et bredt lag, og det er flere spillere som kan avgjøre kamper. Det er en stor styrke. Vi kan komponere rekkene på flere måter nå. Det er bedre balanse offensivt i troppen.

Fredrik Söderström sier dette om "Team Jensen":

- Jensen og Larrivée har en herlig kjemi ute på isen, og Robin er perfekt sammen med de to. Han er veldig lojal, og var jo het foran mål også mot Vålerenga, sier Storhamar-trener Fredrik Söderström.

Skadsdammen sjuk

Det var bra trøkk på mandagens trening. Eirik Skadsdammen sliter med omgangssjuke, og trente ikke, men trener Fredrik Söderström håper han blir klar til tirsdagens hjemmekamp mot Lillehammer. Lars Erik Hesbråten og Victor Svensson var også på is. Hesbråten kjørte for fullt.

- Hesbråten kjenner seg bedre og bedre, men spiller ikke tirsdag. Det gjør heller ikke Svensson. I beste fall spiller Svensson søndag, sier Fredrik Söderström.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke