20. aug
OFFENSIV: Njål Berge & co i Storhamar Hockey bytter billettsystem, og kan spare opp mot én million kroner. Her er han i samtale med supporterne på torsdagens årsmøte.FOTO: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD
 
Kan spare opp mot én million kroner på nytt billettsystem
Storhamar Hockey blir pilotbruker av et nytt billettsystem. Styreleder Njål Berge anslår at de kan spare mellom 500.000 og én million kroner.

Publisert: 24.mar.2017 22:04
Oppdatert: 27.mar.2017 06:59

Nå har Storhamar Hockey brukt Ticketmaster, hvor det har forsvunnet 20 kroner i avgift per billett. Nå blir det en annen verden, en bedre økonomisk verden for hockeyklubben på Hamar vest.

– Vi hadde en mulighet for et nytt system før sesongen i fjor, men vi var usikre på om den partneren kunne levere det vi ønsket i tide. Derfor valgte vi å vente en sesong, og være sikre på at vi lanserer et system som alle blir fornøyde med, sier Njål Berge.

Alt ligger klart

Det er Hamar-firmaet Innit som har utviklet billettsystemet, og som eier det. Storhamar Hockey blir pilotbruker, og får benytte systemet gratis.

– Innit håper selvfølgelig at de kan selge systemet til andre brukere etter hvert. De driver jo butikk, sier Njål Berge, og fortsetter:

– Det er et topp moderne system. Det er laget en app, og sesongkort kan legges inn i appen. Bedrifter kan sende ut billetter til ansatte med denne appen. Vi har testet det ut gjennom sesongen, og alt ligger klart, sier den nyvalgte styrelederen.

Det nye styret vil se på tiltak som kan gi økte inntekter.

– Kiosk er en av de tingene jeg mener vi kan få mer ut av. I forhold til antall tilskuere selger vi for lite i kioskene. Det er ikke godt nok serveringstilbud.

Smertegrense på spons

Storhamar hadde om lag åtte millioner i sponsorinntekter i sesong nå. Njål Berge tror ikke det er mulig å hente noe særlig mer.

– Vi ligger nok på grensen av hva som er mulig på sponsorinntekter. Men et mål er å få 200 sponsorer totalt. Nå ligger vi på 163. Det handler om å få Storhamar-familien enda større.

Styrelederen ser ikke noen muligheter til å kutte så mye mer.

– Det er ikke noe mer å gå på der. Jeg er opptatt av at vi skal bygge nå. Vi må bli flinkere på en del, og lytte til ønsker som kommer. Det handler om at vi skal være ydmyke, sier styreleder Njål Berge, og legger til:

– Jeg synes det er gledelig at vi kan ha fokus på å bygge nå. Vi kan tenke utvikling i stedet for å løse problemer hele tiden. Det siste er ganske slitsomt, og tar mye energi.

Torsdag fortalte styrelederen at han jobber for å ansette daglig leder og en sportssjef – i den rekkefølgen. Han mener klubben må profesjonaliseres.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke