25. jun
TUNG KVELD: Daniel Hermansson startet torsdagen lystig med å signere ny Storhamar-kontrakt. Kampen mot Lørenskog ble tyngre. Her er han i duell med Joacim Sundelius.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Kontrastfylt dag for Hermansson
Daniel Hermansson (34) startet torsdagen med glede da han signerte ny kontrakt med Storhamar. Svensken avsluttet dagen med et tungt tap mot Lørenskog.

Publisert: 25.nov.2016 06:40
Oppdatert: 25.nov.2016 08:03

Daniel Hermansson var ikke fornøyd etter 0-4-tapet mot Lørenskog.

– Vi kom ikke opp på det nivået vi må ha, og var ikke flinke nok til å hjelpe hverandre. Vi klarte rett og slett ikke å matche Lørenskog i denne kampen, sier svensken, og fortsetter:

– Vi må være bedre enn dette for å vinne slike kamper. Vi så på puckføreren i stedet for å agere, og vi kom med for dårlig fart dessverre. Dette var kjedelig.

Kontrakt ut sesongen

34-åringen kom til Storhamar på en tomånederskontrakt. Nå er det klart at han er Storhamar-spiller ut sesongen.

– Det var veldig positivt at Storhamar ville ha meg med videre. Jeg trives i Hamar og i klubben. Vi har noe på gang synes jeg, selv om det ble tap mot Lørenskog, sier svensken, og fortsetter:

– Hockeymessig var det et lett valg for meg. Familien bor i Mora, og vi fant ut at vi skal håndtere dette bra. Det er veldig godt at det er i orden nå. Da vet jeg hva som venter de neste månedene. Det er en stor trygghet for meg.

– Kan mye BEDRE

Svensken er ikke fornøyd med egen innsats så langt i gult og blått.

– Jeg er slett ikke fornøyd så langt. Spillemessig har det vært greit, men jeg er ikke fornøyd med produksjonen av målpoeng. Jeg må bli bedre i avslutningsøyeblikket, plukke flere målpoeng. Jeg kan mye bedre, og jeg håper det løsner snart, sier Daniel Hermansson.

Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen er godt fornøyd med å ha Hermansson på plass.

– Han gir alltid 100 prosent, og er en viktig spiller for laget. Vi fant ut at dette var det klart beste valget, i stedet for å lete etter en ny spiller, sier Rakstad-Larsen.

Kom på hæla

Storhamar kom bakpå tidlig i kampen mot Lørenskog. Det ble for dårlig tempo, for lite intensitet og for mye slurv. 0–1 kom etter at bortelaget mistet pucken i offensiv sone. I forkant av 0–2 ble de gule og blå hengende lenge i egen sone.

Midtperioden ble bedre kollektivt, men kun to skudd på mål holder dessverre ikke.

Etter hvert hadde Lørenskog, som kjørte på med fart, kraft og presisjon, god kontroll på kampen, og vant sisteperioden 2–0.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke