16. des
GLEDER SEG: Tommy Kristiansen, her avbildet før en kamp mot Storhamar høsten 2016, er spent før han skal møte de gule igjen.
FOTO: FREDRIK OLASTUEN
 
Kristiansen før comebacket mot Storhamar tirsdag: - Storhamar er noe eget for meg
Tommy Kristiansen (30) er gjest i Stavanger Aftenblads podkast. Og han forteller at det bobler i kroppen hans når Storhamar står på motsatt halvdel.

Publisert: 11.sep.2019 17.37
Oppdatert: 11.sep.2019 17.35

I podkast-episoden, som alle kan høre gratis, forteller Kristiansen at han gleder seg stort til å møte Storhamar i DnB Arena tirsdag.

Kristiansen er nemlig suspendert i lagets to første kamper, men rekker å spille tirsdagens batalje.

- Jeg har noen samtaler til moren min når jeg gleder meg litt ekstra til kamper. Storhamar er noe eget for meg, for jeg liker å møte Storhamar. Det blir første hjemmekampen min i comebacket, sier han.

- Jeg tror vi kommer til å krige mest med dem i toppen, og så har de noen spillere jeg har lyst til å gå litt etter, sånn som Patrick Thoresen, sier han og gliser.

Han fortsetter:

- Jeg må prøve å roe meg ned til den kampen, men samtidig ligge på kanten, sier han.

Hør hele episoden her! 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke