17. aug
PÅ IS: Christian Larrivée trente på is alene torsdag, og det er en mulighet for at han kan spille fredagens kamp i Sarpsborg.
FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Larrivée aktuell til fredagens kamp - skal testes igjen fredag morgen
Christian Larrivée trente alene på is torsdag. Trener Sjur Robert Nilsen forteller at det er en mulighet for at kapteinen kan spille fredag kveld.

Publisert: 09.mar.2017 14:26
Oppdatert: 09.mar.2017 14:25

Christian Larrivée spilte fra start i den første kvartfinalen mot Sparta i CC Amfi, men gikk av etter kun ett bytt. Etter det har ikke Storhamar-kapteinen spilt. Men nå er det altså et håp om at han kommer tilbake.

- Christian har vært på is alene i dag, og kjent på det. Vi skal se an hvordan det føles utover, og så blir det en ny test på morgentreninga fredag. Da tar vi avgjørelsen. Det er en mulighet for at han kan spille, og det er ingen tvil om at han er en viktig spiller for oss. Det skjønner alle. Samtidig må vi trenere ha fokus på de spillerne som er tilgjengelige til enhver tid, og ha fokus på dem, sier Sjur Robert Nilsen.

Sparta vant onsdagens kamp i CC Amfi 3-0, og laget fra Sarpsborg leder nå 2-1 i kamper.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke