12. des
GLAD: Christian Larrivée, som er avbildet mens han tar imot bronsemedaljen fra seriespillet i vinter, gleder seg til å få Patrick Thoresen inn.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Larrivée glad for at Thoresen kan dele ansvaret med ham
Storhamar-kaptein Christian Larrivée (34) har vært Storhamars suverent største stjerne de siste årene. Nå er senteren glad for at Patrick Thoresen er tilbake i klubben.

Publisert: 24.mai.2017 20.14
Oppdatert: 24.mai.2017 14.21

Christian Larrivée fikk en trøblete 2016/17-sesong: Han slet med en langvarig hjernerystelse i over fire måneder, før en kranglete lyske ødela sluttspillet for ham.

Les også: Kommer hjem som en konge

Nå er den skjeggete kanadieren revansjelysten, og han er glad for at klubben har fått tilbake sin største profil, Patrick Thoresen. 

- Det er veldig gøy for alle i Hamar, og det er gøy for alle på laget. Han er blant landets aller beste spillere, så det gir hele laget en boost, sier Larrivée til HA-sporten.

Det er få Storhamar-spillere som har stilt opp så mye som Larrivée har for klubben - både til media og sponsorer.

Og han innrømmer at det blir bra å få noen å dele oppmerksomheten med.

- Jeg gleder meg til å få ham inn. Det har vært litt mye oppmerksomhet rundt meg, og mye har blitt liggende på skuldrene mine. Det at Patrick kommer, gjør at jeg kan få være meg selv og slippe meg litt mer løs, sier spilleren som gjorde 93 målpoeng i 2014/15-sesongen.

HATV: Dette sier Thoresen om overgangen

Nå tror han klubben går en god sesong i vente.

- Det er aldri gøy å miste spillere, men vi har fått inn flere gode signeringer. Det har vært viktig for oss å få inn gode norske spillere. Laget ser bra ut, sier han. 

Kapteinen har fått et godt inntrykk av trener Fredrik Söderström.

- Det er viktig at vi får inn en trener som har signert for to år. Da får vi tid til å sette et system som gjør at vi ikke må bytte igjen til neste år. Fredrik virker som en god person, og jeg tror han vil være en bra trener for de yngre spillerne, sier han. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke