23. aug
KLAR: Lars Løkken Østli gleder seg til å spille igjen søndag. Her fra lørdagens trening.
Foto: Arve Hovelstuen Blystad
 
Lars Løkken Østli gleder seg til å spille igjen - trenerne håper Rönnberg blir spilleklar
Lars Løkken Østli trente på is lørdag, og er klar for spill igjen søndag. Avgjørelsen om Joonas Rönnberg kan spille blir trolig tatt søndag formiddag. Christian Larrivée spiller ikke den femte kvartfinalen.

Publisert: 11.mar.2017 13:24
Oppdatert: 11.mar.2017 13:28

Storhamar trente en rolig økt på is lørdag formiddag. Etter treninga stakk Lars Løkken Østli beinet ned i isvann. Backen fikk et skudd i beinet i den første bortekampen i Sparta Amfi, og måtte gi seg. Men nå er han klar.

- Jeg spiller søndag. Det var bedre i dag, og hevelsen har gått ned. Nå får jeg på meg skøyta uten at det er for ille. I dag ville jeg kjenne på isen, og så skal jeg tråkke til litt mer på morgentreninga søndag, sier Lars Løkken Østli, som likte mye av det han så fredag kveld da Storhamar vant 4-2.

- Det er selvfølgelig kjedelig å se på. Det var en sterk seier, og vi må fortsette slik søndag. Det handler om å hjelpe hverandre. Seieren fredag var veldig viktig, sier Lars Løkken Østli.

Håper på Rönnberg

Fredag fikk Joonas Rönnberg seg en skikkelig trøkk, og måtte gi seg.

- Det er en mulighet for at han kan spille søndag. Vi håper på det, sier Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen, som ikke vil kommentere hva slags skade Rönnberg sliter med.

Sjur Robert Nilsen fortsetter:

- Det er viktig å få Lars i spill igjen, men jeg må rose jobben Simen Løvhaug Hansen og Patrik Bäärnhielm gjorde fredag. Martin Gran kom også inn, og gjorde en bra jobb, sier Storhamar-treneren, og legger til:

- Christian Larrivée er ikke aktuell.

Kanadieren, som sliter med lysken, ga seg etter en periode i Sarpsborg fredag.

Slippe seg løs

Sjur Robert Nilsen håper spillerne slipper seg løs søndag.

- Vi må ikke være redde for å tape hjemme. Vi må spille som vi gjør på bortebane. Det handler om å slippe seg litt mer løs på hjemmebane, sier Sjur Robert Nilsen.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke