buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
STORHAMAR-TRENER: Sjur Robert Nilsen.FOTO: Fredrik Olastuen
 
Mener man har større respekt for hodeskader nå

Publisert: 06.okt.2016 06:07
Oppdatert: 06.okt.2016 06:07

Sjur Robert Nilsen er glad for at man de siste årene har satt fokus på å redusere antall hodeskader i internasjonal ishockey.

– Det blir en veldig subjektiv oppfatning fra meg som gammel spiller, og nå som trener, men det er blitt en vesentlig bedre bevisstgjøring på det. Jeg selv har opplevd å ha blitt «knocket» ut på en kamp en søndag, lå på sjukehuset, hvilte mandag og tirsdag, trente onsdag og spilte kamp på torsdag. Sånn var det før. Nå er det blitt en bedre bevisstgjøring, sier Nilsen.

Han mener man har fått mer respekt for farene ved hodeskader.

– Ja, det har blitt mer respekt rundt det. Det er en Hamar-gutt, Marius Holtet, som karrieren var slutt for etter mange hodesmeller.

Selv så ikke Nilsen taklingen som har sørget for at Larrivée har sett alle seriekampene fram til nå fra tribuneplass.

– Men vi må holde den fanen høyt med taklinger mot hodet, høye albuer, komme på blindsiden og sånn, det må vi fortsette med.

– Spillerne har blitt bedre trent, det går fortere, man har strammet til på reglene. Mange ganger kommer man inn i taklingssituasjoner med større fart enn tidligere. Man har jobbet mye med utstyret som har blitt bedre, så hockeyen tar dette på høyeste alvor, det er jeg sikker på, forklarer NIlsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat