24. jun
VELDIG KLAR: Veteranen Eirik Skadsdammen (35), med 18 sesonger i gult og blått, har veldig lyst på minst en sesong til i Storhamar.FOTO: Fredrik Olastuen.
 
Motivert og revansjelysten
Eirik Skadsdammen (35) har spilt 18 sesonger i Storhamar, og har veldig lyst på en ny kontrakt med klubben han er så glad i.

Publisert: 10.mai.2017 22:13
Oppdatert: 10.mai.2017 22:19

Eirik Skadsdammen, som har spilt 672 seriekamper for A-laget til Storhamar, er på utgående kontrakt. 35-åringen kom til Storhamar i 1999. CC Amfi på Hamar vest er blitt hans andre hjem. Nå håper Eirik Skadsdammen at han kan fortsette hockeylivet i gult og blått.

– Jeg håper på en ny kontrakt i Storhamar. Jeg har lyst til å spille mer ishockey, og er veldig revansjelysten, både på lagets og egne vegne. Både laget og jeg kan prestere bedre, sier Eirik Skadsdammen, som kom til Storhamar fra Kongsvinger foran 1999-2000-sesongen.

– Hvordan er det å vente så lenge på en avklaring?

– Jeg er ikke stresset. Det er nok andre som er mer stresset enn meg. Jeg har ventet lenge tidligere også, så det er ikke noe nytt.

Trener bra

Så lenge Eirik Skadsdammen ikke har kontrakt, jobber han 100 prosent som snekker nå, men det er ikke dermed sagt at han ikke trener.

– Jeg trener så mye jeg kan sammen med de andre spillerne. I tillegg trener jeg mye alene. Formen er bra.

Skadsdammen forteller litt mer om hvorfor han personlig er veldig revansjelysten.

– På grunn av skaden jeg pådro meg i sluttspillet i fjor ble det mye alternativ trening i fjor sommer. Der mistet jeg en del. Det ble tre og en halv måned på krykker.

I tillegg pådro Skadsdammen seg et brudd i foten etter å ha dekket et skudd mot Lillehammer i romjula. Da var han tilbake etter seks uker.

35-åringen forteller at han kjører på med trening, og at han er positiv.

– Jeg håper som sagt på ny kontrakt, og har ikke tenkt på eventuelle alternativer, sier Eirik Skadsdammen, som hadde ni målpoeng på 34 kamper forrige sesong.

Sesongen 2015–2016 fikk han bokført 31 målpoeng på 45 kamper.

samtaler denne uka

Trener Fredrik Söderström kommenterer situasjonen slik:

– Jeg skal snakke med Eirik Skadsdammen, Martin Gran og Martin Blakseth Huse denne uka. Jeg har lovet dem det. Min kunnskap om dem er basert på andre i klubben. Så skal jeg fortelle dem hva jeg tenker, og så vil jeg høre hva spillerne tenker. Så tar vi en beslutning etter hvert, sier Fredrik Söderström.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke