20. aug
KLAR: Kenney Morrison er klar for Storhamar.
Foto: Flamesnation.ca
 
Kenney Morrison (25) kan bli klar til kampen mot Stavanger 4. januar
Kenney Morrison (25), som har mye AHL-erfaring, ble klar nyttårsaften, og kan bli spilleklar allerede til kampen mot Stavanger 4. januar.

Publisert: 31.des.2017 19:07
Oppdatert: 31.des.2017 19:22

Storhamar hadde en amerikansk back på kroken, men han kunne ikke komme nå. Dermed ble det kanadiske Morrison, men lederen i sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, er tydelig på at Kenney Morrison ikke er noe andrevalg.

- Nei, vi jobbet med flere. Dette er en veldig bra back med erfaring fra flere AHL-klubber. Vi er kjempefornøyd med at han sa ja.

25-åringen kommer fra spill i Quad City Mallards i East Coast Hockey League. Tidligere har han spilt for AHL-klubbene Chicago Wolves, Stockton Heat og Adirondack Flames. Han er 1,88 høy, veier 94 kilo og er høyrefattet.

25-åringen hadde kontrakt med Calgery Flames i 2015/16 og 2016/17, men fikk aldri noen NHL-kamper.

- Vi føler at vi har gjort en grundig jobb og det er skadesituasjonen som gjør at han kommer nå. Nå har vi åtte utlendinger, og kan bruke sju i hver kamp, men trenerne sier at de skal håndtere det. Dette skjerper konkurransen, sier Rakstad-Larsen, og legger til:

- Vi håper å få ham klar til kampen mot Stavanger. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke