buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
LEDERE I KLUBBEN: Anne Karin Bjørvik skal styre klubbens daglige drift, Fredrik Söderström skal fortsette å holder styr på spillerne, mens Patrick Thoresen ønsker å fortsette storspillet på isen.
FOTO: Bendik Havdal Eriksen
 
Anne Karin Bjørvik ny daglig leder i Storhamar
Styreleder Njål Berge mener Storhamar har fått rett kvinne på rett plass.

Publisert: 01.nov.2017 11:53
Oppdatert: 01.nov.2017 14:46

Onsdag formiddag ble det kjent at Storhamar har avsluttet prosessen med å finne ny daglig leder i klubben. 

Jobben er blitt tilbudt Anne Karin Bjørvik, som har takket ja.

- Jeg gleder meg til å komme i gang med jobben, og jeg ser fram til de utfordringer og mulighetene som ligger foran oss, sier Bjørvik til HA-sporten.

Les også: Ber om Marinaccio-tålmodighet

Tydelig leder

Hun kommer rett fra jobben som key account manager på Pelias Hamar, men har tidligere vært salgssjef for Scandic Elgstua, der hun jobbet tett opp mot Elverums Håndballag. 

Da Bjørvik ble spurt om hvorfor hun tror hun fikk jobben, svarte hun følgende:

- Jeg tror jeg fikk jobben fordi jeg er tydelig og har en gjennomføringskraft. Jeg krever mye av andre, og jeg krever mye av meg selv, sier Bjørvik, som er det første ansiktet inn i prosessen med å profesjonalisere klubben ytterligere.

Hun er - naturlig nok - glad for at klubben opplever oppgang. 

- Jeg er heldig som får lov til å komme til duk og dekket bord. Og med det mener jeg at ikke kommer til en klubb som har store økonomiske utfordringer, eller som har flere lik i lasten, sier hun og utdyper:

- Det er lagt i budsjettet vårt at det skal komme inn flere etter jul. Jeg er en del av en profesjonalisering i Storhamar. Og så er det opp til meg og styret å finne gode kandidater som kan gjøre oss mer profesjonelle, sier hun.

Les også: Jensen må sone Lørenskog-kampen

En vinner

Styreleder Njål Berge er glad for at prosessen er avsluttet, og han mener at Bjørvik vil være en stor ressurs for klubben.

- Jeg tenker at hun representerer mye av det Patrick Thoresen og Fredrik Söderström gjør: Ekstrem vinnervilje, som er den viktigste egenskapen vi kan få inn i klubben, sier han.

Han forteller at det har vært lite uenighet rundt valget av Bjørvik.

- Styret har vært enstemmig.

Han mener, som Bjørvik, at det blir viktig å styrke administrasjonen i klubben.

- Vi kommer til å måtte ha flere som er betalt for jobben sin, for det er en del av en profesjonalisering. Vi vet ikke om det blir deltid eller fulltidsjobber, men vi er opptatt av å få bedre arrangement, og vi skal gjøre en enda bedre jobb rundt sponsorene våre. 

- Det handler om å finne riktige folk, men vi er enige om at dette er et første steg. Vi har funnet en person som vil være med på å utvikle oss ytterligere.

Onsdag formiddag presentere hun seg for spillerne og støtteapparatet i klubben. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat