24. aug
MOT MS I FJELLHALLEN: 29. oktober skal Storhamar møte Manglerud Star i fjellhallen på Gjøvik. Først møtes de i CC Amfi tirsdag kveld.
Foto: Fredrik Olastuen
 
Ny kamp i Gjøvik Fjellhall
Mandag 29. oktober skal Storhamar spille i Gjøvik Fjellhall igjen - mot Manglerud Star. Men først møtes lagene i CC Amfi tirsdag kveld.

Publisert: 01.okt.2018 22:25
Oppdatert: 01.okt.2018 22:33

Dette skriver Manglerud Star på sin hjemmeside:

"Mandag 29. oktober forlater vi Manglerudhallen noen timer og inntar Gjøvik Fjellhall hvor vi møter Storhamar til hockeyfest. 

 Daglig leder Bjørn Danielsen ser frem til kampen mot fjorårets beste lag. 
- Vi blir bestandig godt mottatt i CC-amfi, og må jo si at vi blir litt misunnelige på fasilitetene de har på Hamar. Fasilitetene i Manglerudhallen er som de fleste vet ikke i toppen i Get-ligaen, og vi ønsker nå å vise at klubben er moden for en større arena. Dette er et arrangement med et framtidsrettet perspektiv fra vår side, da vi ønsker å se hvordan det er å arrangere kamp i en større og mer moderne arena, sier han. 

Vi i MS har en stor kjærlighet til Manglerudhallen og elsker å spille her, men ønsker å prøve og arrangere hockeyfest i en større arena for å vise at vi er i ferd med å vokse oss ut av arenaen vår. Barn, ungdom og voksne i Manglerud Star trenger desperat bedre fasiliteter, og nå har vi sjansen til å innta Gjøvik Fjellhall for å lage en hockeyfest for alle med grønt og gult hjerte! Med dette ønsker vi å vise at klubben, laget og hele organisasjonen er i ferd med å ta steget videre, og at vi trenger slike fasiliteter for å fortsette å produsere resultater i nasjonal målestokk, og fortsatt være en ledende klubb når det gjelder å produsere gode, norske hockeyspillere."


 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke